Zelenszkij: Ha Ukrajna magára marad, akkor Oroszország elpusztít minket

2024. február 17. 12:45

Az ukrán elnök beszámolt a hadsereg kivonulásáról Avgyijivka városából, és további biztonsági segítséget követelt Ukrajna szövetségeseitől.

2024. február 17. 12:45
Volodimir Zelenszkij

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is beszédet mondott a müncheni biztonságpolitikai konferencián szombaton – írja a The Kyiv Independent.

Az ukrán elnök beszélt a hadsereg kivonulásáról Avgyijivka városából, és további biztonsági segítséget követelt Ukrajna szövetségeseitől.

Ha Ukrajna magára marad, akkor Oroszország elpusztít minket”

– mondta az ukrán elnök a beszédet követő nyilvános interjúban, amelyet Christiane Amanpournak, a CNN műsorvezetőjének adott.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: FELIX HÖRHAGER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. február 21. 17:04
Ez a cél mert ha tovább gyilkoltatod az ukrán kisebbségeket és az ukrikat akkor világégést provokáltok ki . Minél előbb kaptok ólom mérgezést annál jobb a világnak .
backsplash
2024. február 18. 22:13
Pedig kibaszott nagy volt a pofája. Tönkretette Ukrajnát.
alexandrosz-2
2024. február 18. 17:24
Megtörtént. Eletkeptelen maffiabanda vagytok zsidó bunkergoblin, a világot uralo zsidó gaudáitok által tolt kegyelemfilléreket ellopva, elsikkasztva. Remélem hamar véget ér az agoniátok!
muszlim1970
2024. február 18. 06:59
Akkora bulit csapok mint még soha!Idióta ukránok mennek harcolni a semmiért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!