Verhofstadt: Ezt sosem felejtjük el Orbánnak

2024. február 27. 10:20

A belga EP-képviselő is kommentálta a magyar parlamenti döntést.

2024. február 27. 10:20
null

Mint ismert, hétfőn az Országgyűlésben a képviselők 188 igen, 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadták Svédország NATO-tagságának ratifikációját, így Magyarország is jóváhagyta a szövetség bővítését.

A döntéssel kapcsolatban X-en szólalt meg Guy Verhofstadt, aki az alábbi gondolatokat osztotta meg: „Soha ne felejtsük el, micsoda történelmi pillanat ez: Putyin nyugatellenes háborúja előtt el sem tudtuk volna képzelni, hogy Svédország csatlakozik a NATO-hoz...

És azt se felejtsük, hogy Orbán hónapokig húzta ezt, és mindannyiunk biztonságával hazardírozott, hogy barátja és hőse, Putyin kedvében járjon”

 

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 28. 08:33
Az értelmetlen szemétkedés csak növelte hazánk érdekérvényesítő képességét…😂😂😂
konfucius
2024. február 28. 01:21 Szerkesztve
Én szépen odamentem a Twitterére, és elmondtam neki szívhez szóló igaz beszéddel, hogy ne nagyon jöjjön Magyarországra a maradék életében, mert mi nem felejtjük el, hogy mit művelt ellenünk, és esetleg akad egy tökösebb alak, aki nem lesz rest a helyére igazítani a fogazatját. Remélem, megértette. De hogy biztosabb legyen, hajrá, ti is menjetek oda, és magyarázzátok el neki a saját ékesszóló szavaitokkal, hátha úgy jobban bemegy a kretén fejébe, hogy orvosilag nem javallt erre járnia.
iimre
2024. február 28. 01:08
"ördöngös pepecselés 2024. február 27. 10:41 egyszer még tanítani fogják hogy a politikai halál biztos jele az amikor mindenről ugyanaz(Orbán) jut egy politikusnak az eszébe" A politikai halál nem is számít, az nem olyan fontos, a helyzet ennél sokkal súlyosabb, hiszen az ilyen fixáció vagy rögeszme tipikus pszichológiai kórtünet: olyan állapot, amikor egy személy valamilyen tárgyhoz, vagy élőlényhez fűződő viszonya megszállottá válik.
barrakuda-2
2024. február 27. 20:56
De mi téged már szeretnénk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!