Úgy tűnik, kilőttek egy ukrán NASAMS-t az oroszok (VIDEÓ)

2024. február 26. 18:05

Nem sok ilyen légvédelmi rendszert kaptak az ukránok a Nyugattól.

2024. február 26. 18:05
null

Friss videó érkezett Zaporizzsja megyéből, amelyen az látszik, amint az ukrán légvédelem egyik NASAMS rakétaindítója hatalmas robbanással repül a levegőbe – írja a Portfolio.

Az eset a Dnyeper nyugati partján, Zaporizzsja városától néhány kilométerre északra történt.

A norvég-amerikai fejlesztésű NASAMS kis és közepes hatótávolságú légvédelmi rakétarendszer, Ukrajna mindössze néhány tucatot kapott belőlük.

Ez volt az első alkalom, hogy az orosz csapatok bizonyítottan megsemmisítettek egyet.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. március 05. 17:46
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
zrx8
2024. február 27. 09:00
@antal-2 > Ilyet vett a magyar légvédelem is. Köztudott, hogy amerikai védelmi fegyver vásárlása nem az orosz fegyvertől véd, hanem az amerikaiak csesztetésétől.
remi
2024. február 27. 00:12
Most olvasom, hogy egy 100%-osan sértetlen bredlit is fogtak ma, már vonatra is tették.
SzkeptiKUSS
2024. február 26. 22:09
Hát, pár száz milliárdot elfüstöltek. Kb ugyanannyi kár az infrastruktúrában. Tessék csak folytatni még évekig, mert jó a népnek, otthon izgulhat, hogy ki a következő halott a rokonságból, nem kell érte hegyet mászni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!