Tusk teljesen kiakadt, amiért a Szenátus elkaszálta Bidenék törvénytervezetét

2024. február 08. 22:13

„Ronald Reagan, ma biztosan forog a sírjában. Szégyelljék magukat!” – írta közösségi oldalán a lengyel miniszterelnök.

2024. február 08. 22:13
Donald Tusk lengyel PO-s kormányfő

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, az amerikai Szenátus szerdán elutasította a Biden-kabinet határőrizetről szóló törvényjavaslatát, amely egyben tartalmazta Ukrajna és Izrael katonai támogatásának finanszírozását is.

Ezt is ajánljuk a témában

A hírre Donald Tusk is reagált közösségi oldalán, a lengyel miniszterelnök a következőket írta az X-en: „Tisztelt Amerikai Republikánus Szenátorok! Ronald Reagan, aki millióknak segített visszaszerezni szabadságunkat és függetlenségünket, ma biztosan forog a sírjában. Szégyelljék magukat!”

Fotó: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blazeusz
2024. február 09. 12:14
rossz ember, rossz derbin, rossz lóra...
jan36
2024. február 09. 11:28
Ez a hólyag meg van győződve, hogy akkora tényező, hogy az USA-szenátus csüggni fog az ajkain. Ahhoz nihil nulla és végtelenül gyáva is, hogy akár személyesen, vagy a kebelbarátját, a zenebohócot utánozva video-kapcsolatban, direkte vonja kérdőre a szenátorokat. A Lombrosoi-fejét tekintve, felvetődik a kérdés, hogy nem hozott-e magával némi terheltséget a puttonyban?
yazoo.tributary
2024. február 09. 10:17
Kibaszott közösségi platformokon iszonyat nagy a szája olyannak is, akinek annyi köze van bizonyos témákhoz mint egy toportyánféregnek a kvantummechanikához. Nem kötelező mindenről véleményt formálni, persze más ha ezt megvett politikusok megrendelésre teljesítik. De akkor menjen oda, álljon a Szenátus elé, és mondja el neki face to face.
zakar zoltán béla
2024. február 09. 09:53
Beteg-gyűlölködő-idegroncs...+ áruló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!