Sajátosan emlékezett meg Navalnijról Donald Trump

2024. február 19. 18:25

Természetesen saját elnökségéhez lyukadt ki a volt amerikai vezető.

2024. február 19. 18:25
null

Navalnij halála egyre inkább ráébresztette Donald Trumpot arra, hogy mi történik Amerikában!

Erről a volt elnök írt egy közösségi médiás posztjában, szúrta ki a Sky News.

„Ez egy lassú, folyamatos fejlődés, ahol a korrupt, radikális baloldali politikusok, ügyészek és bírák vezetnek minket a pusztulás felé vivő úton” – közölte. „A nyitott határok, a manipulált választások és a durván igazságtalan bírósági döntések tönkreteszik Amerikát. Egy hanyatló nemzet vagyunk, egy bukó nemzet” – tette hozzá.

Nem tudni, hogy milyen összefüggésre gondolt Amerika gondjai és Navalnij halála között, de valószínűleg Trump arra akart utalni, hogy Oroszország az ő elnöksége alatt nem követne el hasonló dolgokat.

Nyitókép: Mandel Ngan / AFP

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antal-2
2024. február 20. 17:27
Magasan bukó galamb...mint Starling ügynök.
julcsi-66
2024. február 19. 22:08 Szerkesztve
Navalnij rejtélyes halála az orosz választások előtt több mint meglepő, egyedül Putyin elnök úr érdekeit nem szolgálja, nem lennék meglepve ha ugyanazok az érdekkörök keze lenne benne mint akik az Északi Áramlat elleni szabotázsban is érintettek voltak...
ördöngös pepecselés
2024. február 19. 19:21
szerintem Trump arra gondolt hogy a Navalnijok és az amerikai "korrupt, radikális baloldali politikusok, ügyészek és bírák" ugyanúgy Soroséktól kapják a fizetésüket
lhotx
2024. február 19. 18:54
Ugyanitt sirámokat hallattak a SKY neccesei, hogy Magyarország (ÍGY, BIZONY! Az egész ország!) Vlagyimír Putyin oroszországi rezsimjének LEGNAGYOBB támogatója. A magyarok országostul állandó ellenzői a szankcióknak (3 sorral feljebb leírják, hogy egyszer sem hiúsítva meg az eddigiek megszavazását), és FOLYTONOSAN NYOMASZTJÁK a szegényke Eu-t és Natót, az Ukrajnába szánt segélyek lassításával. Hungary is among the most supportive European nations of Vladimir Putin's regime in Russia, consistently opposing sanctions and frustrating the EU and NATO by slowing aid for Ukraine and accession of Kyiv and other neighbours to the alliance. HA A D. TRUMP SZÁJÁBÓL IDÉZETT DOLGOK PONTOSSÁGA IS EZEN A SZINTEN MOZOG, akkor nem csodálom, hogy nehéz értelmezni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!