Robbantással fenyegettek meg egy Barcelonába tartó Wizz Air-járatot

2024. február 17. 17:08

A grúz hatóságok már elő is állították a feltételezett tettest.

2024. február 17. 17:08

A Magyar Nemzet értesülése szerint a Wizz Air légitársaságnak a grúziai Kutaisziből Barcelonába közlekedő járata szerdán visszafordult, miután fenyegető telefonhívás érkezett a légitársaság call centerébe. A lap megkereste a légitársaságot, amely azt válaszolta, a protokollnak megfelelően eljárva 

a gépet a hívás után azonnal visszafordították és az utasokat biztonságba helyezték, majd a helyi hatóságok megkezdték a repülőgép teljes átvizsgálását. 

Ennek során sem robbanóanyagot, sem egyéb, az utasok és a személyzet biztonságát veszélyeztető anyagot nem találtak. Az elkövető ellen nyomozás indult, és a grúz hatóságok már elő is állították a feltételezett tettest. 

Nyitóképünk illusztráció: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. február 18. 11:41
Csak mondom: ilyen eset bizony más légitársaságoknál is előfordul, DE nem közlik le marketing okokból
Ugandai Bubu
2024. február 17. 19:37
Szexi ez a lila szín. Kellene bele egy kis magyar trikolor. Meg egy kis román.
billysparks
2024. február 17. 18:36
Nem csodálom és nagyon helyes. Minket is megszívatott a Wizz a kutaiszi járattal. Lemondták a kifizetett utunkat, majd a felajánlott utat is. A repjegyek árát meg majd utalják. Vagy nem.
letsgobrandon-2
2024. február 17. 17:20
Dzsugasvili unokája?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!