Ritkán látható felvétel: elcsent egy telefont egy angliai róka

2024. február 22. 16:23

Rövid időn belül egy bokor tövében landolt a zsákmány.

2024. február 22. 16:23
Red fox searches for food in Turkiye's Erzurum

Különleges videót rögzített egy telefon Angliában. Egy rókához hívták ki a Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals királyi állatvédő szervezet munkatársát, akinek a telefonját egy ravasz róka csente el.

A róka azonban nem tartotta magánál sokáig a zsákmányát.

Rövid időn belül egy bokor tövében hagyta az okostelefont, ahonnan a mobil jogos tulajdonosa visszavehette a készüléket.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

Nyitókép: MURAT KAYA / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesszimista
2024. február 23. 10:32
A róka túlszaporodva nagy károkat tud okozni, de állományát egyensúlyban tartva nagy szükség van rá a mezei pocok elleni védelemben, mert táplálékának 70-80%-a ebből áll.
masikhozzaszolo
2024. február 22. 17:17 Szerkesztve
Na, itt van fölötte a cikk! Kémszoftvert telepített rá! Azért lopta el a róka! Megmondta Varga Mihály, csak a szinét változtatja, a természete marad.
Karvaly
2024. február 22. 16:46
Régen az emberek tyúkokat meg kacsákat tartottak, most mobiltelefonjuk van. Nehéz a rókák élete.
states-2
2024. február 22. 16:41
A két jogerősen elítélt, köztörvényes kommunista bűnöző, Varjú László és Fekete-Győr András országgyűlési képviselő azonnal mondjon le a mandátumáról, és tűnjön el a közéletből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!