Reagált Sulyok Tamás megválasztására a román államfő

2024. február 26. 22:06

„Türelmetlenül várom, hogy együtt munkálkodhassunk népeink javára, a Románia és Magyarország közötti stratégiai partnerség alapján” – fogalmazott Klaus Iohannis.

2024. február 26. 22:06
null

Klaus Iohannis román államfő közösségi oldalán köszöntötte Sulyok Tamást köztársasági elnökké választása alkalmából hétfőn.

Gratulálok Sulyok Tamásnak Magyarország köztársasági elnökévé választásához. Türelmetlenül várom, hogy együtt munkálkodhassunk népeink javára, a Románia és Magyarország közötti stratégiai partnerség alapján” – fogalmazott az X közösségi hálón (korábbi Twitteren) közzétett üzenetében a román államfő.

Klaus Iohannis tavaly októberben tett hivatalos látogatást Budapesten, személyében 14 év óta először járt Magyarországon román államfő. Egy évvel korábban, 2022 szeptemberében tizenkét év után először került sor hivatalos megbeszélésre Bukarestben Magyarország és Románia köztársasági elnöke között, amikor Klaus Iohannis Novák Katalinnal találkozott a román elnöki hivatalban.

(MTI)

Nyitókép: LUDOVIC MARIN / AFP 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. február 27. 17:09
Novák viszont megszégyenülve vonul vissza és nem emelt fővel.. Szervilis, becstelen magatartásáért ezt érdemli és semmi egyéb juttatást.. Ő egy karrierista, gátlástalan liba! 2 év rombolással, idétlenkedéssel megalapozta a jövőjét.. Soha nem kell többé dolgoznia, több milliós havi juttatás és biztos, luxus otthon a fizetsége a tuti seggnyalásért. Ahonnan én jövök, az ilyen embernek látszó, szén alapú képződményeket nem okosnak nevezzük..
konfucius
2024. február 27. 12:59
Az anyádat. Kezdhettek kiköltözni Erdélyből, majd azután leszünk stratégiai partnerek, ha havasalföldre kell címezni a hivatalos leveleket. De addig is leszedhetitek a nacionalista zászlóerdőt Nagyváradtól Nyugat felé.
kissjani
2024. február 27. 08:35
Új szitkozódás jutott eszembe: dícsérjenek meg téged a ...... románok! :)
oltarisztid-2
2024. február 27. 08:00
Az eredeti angol szövegben hol a "türelmetlenül"? A look forward csak "örülök, hogy"... Udvariasság, semmi más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!