Oszlik a „háború köde”

2024. február 21. 16:43

Az OSW is több száz, fogságba esett ukrán katonát valószínűsít.

2024. február 21. 16:43
Rácz András
Rácz András
Facebook

„Lényeges elem a kivonulás utáni, kezdeti értékeléshez képest, hogy az OSW is több száz, fogságba esett ukrán katonát valószínűsít. Ez egybevág a New York Times friss cikkének értesülésével is, ők 800-1000 főről beszélnek.
Szép példája az eset annak, hogy ahogyan oszlik a »háború köde«, úgy tudunk meg egyre többet az adott eseményről.
Fontos módszertani részlet, hogy akik a kivonulás kezdetén állították, hogy tömeges ukrán veszteségek vannak, ők sem TUDTÁK, hiszen nem volt olyan, nem a harcoló felekhez kötődő forrás, ahonnan tudni lehetett volna. Mostanra tisztul a kép.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Andrew Marienko

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2024. február 23. 08:54
"a Mandiner által szemlézett töredéken kívül még mit írt" Semmit, de a hozzászólói azok még nála is sokkal segghülyébbek, az egyik pl. arról delirál, hogy a hoholok napról napra egyre csak szélesítik meg szélesítik a krynki hídfőt, holnapra már elér szevasztopolig. A valóság meg az, hogy ruszki zászló van a falu romja fölött és a pincék maradványaiból összesöpört hohol hadifoglyokat mutogatják a ruszki tg kanálokon, hoholok ugyan még jelen vannak ott, mert sok a sziget és ezek közül többet is uralnak.
tintapaca
2024. február 22. 10:54
Az utolsó napi ostromnak több mint ezerötszáz ukrán áldozata volt Avgyejevkánál, és háromszáznál több fogoly. Szegény túlélő fejvesztve, futva menekültek, mindent hátrahagyva, és a sajátjaik lőttel le közülük jónéhányat.
HunCsz
2024. február 22. 10:05
Na ne kóka jr. rácz andrás kollega. Nem hagyjuk, hogy te most mást hablatyolj. te azt mondtad, hogy a csodálatos kazárvezetésű hoholia szabadság szerető bátor népe fényes győzelmet arat a sötét gonosz, inkompetens putylin. Ez volt az ügynöki direktiva, akkor ragazkodjunk ehhez.
Emporio Ármányi
2024. február 22. 09:05
Kivonulás? Te idióta ... Rendezetlen, fejvesztve menekülés ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!