„Mindenhol ott vagyunk; meg fognak ölni titeket” – halálosan megfenyegették a Mi Hazánkat Ukrajnából

2024. február 21. 21:13

A levélben a névtelen fenyegetők Toroczkaiék autóinak felrobbantásával, a politikusok meggyilkolásával fenyegetőznek, valamint azt is leírták, hogy leég majd a párt irodája.

2024. február 21. 21:13
null

Rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze szerdán a Mi Hazánk Mozgalom, miután a párt parlamenti frakciójának összes tagja ukrán nyelvű halálos fenyegetést kapott.

Ez magyarra fordítva nagyjából így nézett ki:

„Toroczkai!!! Ön és párttársai a Mi Hazánk, szigorúan meg lesznek büntetve Kárpátalja elfoglalására irányuló megszállási ötleteikért. A Rajongók a háborúban (sic) nevű szervezetünk tüzes üdvözletét küldi nektek. Az önök rohadék határőrei beengedtek minket menekültként a területükre. Sokan vagyunk. Először az irodátok fog leégni, aztán autók fognak felrobbanni. Meg fognak ölni titeket. Azt tanácsoljuk a rokonaidnak, hogy kezdjenek pénzt gyűjteni a temetésedre. Nem tudtok elbújni, mindenhol ott vagyunk… A megtorlás elkerülhetetlen.

Olyasmi történt, amire még nem volt példa. Egy teljes parlamenti frakció kapott halálos fenyegetést. Nem burkolt fenyegetésről van szó, hanem egészen konkrétan a Mi Hazánk Mozgalom frakciója tagjainak meggyilkolásáról” – reagált Toroczkai.

A pártelnök elmondta: a fenyegető üzenet Ukrajnából érkezett, magyar és ukrán nyelven. A feladók Ukrajnában harcoló harcosokként mutatkoztak be az üzenetben. Minden levelet Toroczkainak címeztek, ám a párt parlamenti frakciójának összes tagja megkapta.

A levélben autóik felrobbantásával, a politikusok meggyilkolásával fenyegetőznek, valamint azt is leírták, hogy leég majd a párt irodája. Az üzenethez képeket is csatoltak, amiken maszkos illetők láthatók, illetve a Mi Hazánk politikusai halálfejes festéssel az arcukon.

A Mi Hazánk politikusai feljelentést tettek az ügyben.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. február 29. 19:08
Kampányduma.
chief Bromden
2024. február 22. 09:31
Remélem nem itthonról adták fel Emilt.
453682
2024. február 22. 09:31
"Mindenhol ott vagyunk" Menjetek inkább a frontra a "mindenhol" helyett.
Chekke-Faint
2024. február 22. 09:03
MiHaszna volt ennek a gagyi hergelésnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!