Medvegyev: Az olasz kormányfőből előtört a fasizmus

2024. február 24. 18:15

Az orosz biztonsági tanács alelnöke szerint egyre több hülye van hatalmon Nyugaton.

2024. február 24. 18:15

„A nyugati országokban napról napra nő a hatalmon lévő hülyék száma” – írta Dimitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács alelnöke az X-en közzétett bejegyzésében. 

Medvegyev emlékeztetett, hogy a most Kijevbe látogató Giorgia Meloni olasz miniszterelnök korábban azt mondta, „ha Oroszország nem indította volna el a különleges katonai műveletet, a Hamász nem támadta volna meg Izraelt”.

Nagyon nagy gondok vannak a fejével; vagy talán csak előtörtek belőle a fasiszta gének

írta Medvegyev.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. február 25. 15:58
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
lájkbajnok
2024. február 25. 10:30
Mentek nácitlanítani Olaszországba is, te szeszkazán?
lajajakab11
2024. február 25. 08:48
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
herceg-3
2024. február 25. 08:04
Igazat adok Medvegyevnek! Amúgy is mindig igaza van, de most különösen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!