Késes támadás történt egy németországi iskolában, több diák megsebesült

2024. február 22. 12:52

Rendőrségi elitalakulatok és a mentők nagy erőkkel vonultak ki a gimnáziumhoz.

2024. február 22. 12:52
Raid against clan crime in Wuppertal

Több diák megsebesült csütörtök délelőtt a nyugat-németországi Wuppertal egyik iskolájában elkövetett támadásban, a rendőrség tájékoztatása szerint őrizetbe vettek egy gyanúsítottat. A hatóságok több részletet egyelőre nem közöltek.

A Bild című lap értesülése szerint a támadó kést használt.

Rendőrségi elitalakulatok és a mentők nagy erőkkel vonultak ki az Elberfeld kerületben található gimnáziumhoz, egy rendőrségi helikopter is a levegőben körözött.

A környéket lezárták, és a hatóságok információs pontot alakítottak ki a szülők számára az iskola épületének közelében.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Christoph Reichwein / DPA / AFP

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. február 22. 17:26
németországi mindennapok...lapozzunk
masikhozzaszolo
2024. február 22. 16:41 Szerkesztve
Ugye eddig kizártam a muzulmán, nemmuzulmán, buzulmán fiúkat, ide ne jöjjenek. Maradnának ugye a lányok, de már azok se, mert az olasz, német, holland lányok is antifaszkalapok viperával, késsel. Jön a száz év magány. Kibírjuk. Csak posztgraduális műszaki képzésen lenne szabad az intgrált tanítani. Integrációt, úgy is mondják.
atti64
2024. február 22. 16:40
A MIGRÁNTOKAT IRTSÁTOK KI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
74bro
2024. február 22. 16:19
Meg nem erősített hír szerint egy 17 éves török fiú a tettes, az iskola tanulója. Tegnap meghalt a második ukrán kosárlabdás srác is a két korosztályos válogatott közül (17, 18 éves), akiket egy oberhauseni buszmegállóban késeltek meg 14 és 15 éves migránsgyerekek (török, görög, szír...).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!