Kamala Harris szerint „politikailag motivált” támadás azt mondani, hogy Bidennek memóriazavara lenne (Videó)

2024. február 10. 12:17

Az USA alelnöke szerint ezeknek az állításoknak „semmi köze a tényekhez”.

2024. február 10. 12:17
null

Mint arról beszámoltunk, Robert Hur, az igazságügyi minisztérium különleges ügyésze csütörtökön egy 388 oldalas jelentést tett közzé, miszerint minősített dokumentumokat tarthatott otthonában Joe Biden amerikai elnök, akinek „jelentősen korlátozott a memóriája”, és nehezen emlékszik vissza kulcsfontosságú eseményekre. A vizsgálat szerint Biden „szándékosan tartotta meg” afganisztáni, katonai és külpolitikával kapcsolatos titkos dokumentumokat. 

Maga Biden dühödten reagált erre a jelentésre, azt állította, 

a memóriámmal semmi baj.

Amikor pedig az került szóba, hogy arra sem emlékszik, mikor halt meg a fia, így felelt: „hogy a pokolba merészeli ezt felhozni?”

Ezt is ajánljuk a témában

Harris: Egyértelműen politikailag motivált

Az USA alelnöke is megszólalt az ügy kapcsán, Kamala Harris szerint

Az, ahogyan az elnök magatartását a vizsgálatról szóló jelentésben jellemezték, a tényeket tekintve nem is lehetne hamisabb, indokolatlanabb és egyértelműen politikailag motivált”

– válaszolta újságírói kérdésre. 

Mindenesetre az beszédes, hogy épp az elmúlt napokban Biden Angela Merkelt keverte össze Helmut Kohllal, nem sokkal azelőtt pedig Emmanuel Macront Francois Mitteranddal. 

Kamala Harris nyilatkozatát ide kattintva tekinthetik meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Saul Loeb / AFP

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
free-1
2024. február 11. 08:32
Persze hogy védi. Ez a feladata. Ha kezelésre vonulna el biden akkor ő lépne az elnöki szerepbe.
Uncle Sam
2024. február 11. 00:20
Ezek után tényleg kiváncsi lennék hogy valójában ki irányítja az országot, mert hogy nem Joe bácsi, de ez a félkegyelmű nő sem az 100%-ig biztos...
Csubszi
2024. február 10. 23:00
Alattomos és gyenge mentegetés, hisz az egész világ látja, hogy Biden demens!
clark
2024. február 10. 20:11
"Politikailag motivált” támadás azt mondani, hogy Bidennek memóriazavara lenne"- mondta Kanalas Maris, aztán szokás szerint hisztérikus röhögésben tört ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!