Jair Bolsonaro legkisebb fia ellen csalás gyanúja miatt javasolt vádemelést a rendőrség

2024. február 16. 18:08

A volt brazil elnök fia ártatlannak tartja magát.

2024. február 16. 18:08

Jair Bolsonaro volt elnök legfiatalabb fia komoly bajba került, ugyanis csalás gyanújával vádemelést javasol Jair Renan Bolsonaro ellen a brazil rendőrség – közölte helyi idő szerint csütörtökön a hatóság, de további részleteket nem árult el az üggyel kapcsolatban, olvasható a Világgazdaság hasábjain.

A brazil média tavalyi beszámolója szerint 

Jair Renan Bolsonaro és egy barátja ellen nyomozás indult, mert feltételezhetően szándékosan meghamisították az elnök fia egyik vállalatának bevételeit, hogy banki hitelt vehessenek fel rá. A volt elnök fia ártatlannak tartja magát.

A brazil rendőrség a hónap elején házkutatást tartott Bolsonaro vezető tanácsadóinak otthonában és irodáiban, és lefoglalta Bolsonaro útlevelét, mert a gyanú szerint puccsot terveztek a választáson őt legyőző Luiz Inácio Lula da Silva megbuktatására egy héttel 2023. januári beiktatása után.

Nyitókép:  EVARISTO SA / AFP

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. február 16. 20:46
Centire ugyanaz a boszorkányüldözés mint Trump ellen. Még a vád is megegyezik
august
2024. február 16. 20:05
Úgy látszik, hogy a világ minden szegletén a bíróságokat is megfertőzték az érzékenyítők, így azok is kezdenek a politika játékszereivé válni. Nem az írott jog, és a törvények szolgái, hanem a politikusoké.
atti64
2024. február 16. 19:06
KI A FASZOM EZ?
Ugandai Bubu
2024. február 16. 18:30
🍓 ️ F­­­o­­­r­­­r­­­ó­ kesmacsicskák sz­ex­et ak­­ar­n­ak, ba­­sz­­­d m­­eg ők­et itt, a bejelentkezési rendszerükkel együtt 👉 WWW.­­MANDINER:HU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!