Fontolgatja, hogy Trumpra szavaz a szélsőbalos komikus, miután migránsok fényes nappal rendőröket vertek New Yorkban (VIDEÓ)

2024. február 04. 20:25

A szélsőbalos Michael Rapaportnál is betelt a pohár a közbiztonság állapota miatt – a komikus „holttestnek" nevezte Joe Bident.

2024. február 04. 20:25
Premiere Of Showtime's "White Famous" - Arrivals

A híres amerikai komikus korábban Donald Trump rendíthetetlen kritikusának számított. A héten mégis élesen kirohant New York City bevándorlási problémái és Biden elnök prioritásai ellen, azt sugallva, hogy ha Biden nem foglalkozik a hazai problémákkal, ezért benne van a pakliban, hogy ezúttal Trumpra fog szavazni – írta meg a The New York Post.

Rapaport megosztott egy videót az X-en, amelyben tiltakozott az ellen, hogy miután migránsok fényes nappal rendőröket vertek New York utcáin, az előállításukat követően nem sokkal szabadon is engedték őket.

Rapaport a videójában azt is kifogásolta, hogy láthatóan a Biden-adminisztráció keményebb a külföldi, mint a belpolitikai kérdésekben. Emellett a rekord mértékű migránshullám ellen is kikelt a baloldali komikus.

A képen az látható, amint többi migráns felváltva rugdossa a rendőröket fejbe és testbe. Forrás: DCPI

A megdöbbentő eset a héten történt, melyet a térfigyelő kamerák is rögzítettek. Két rendőr birkózott az elkövetőkkel, miközben több migráns is rugdosta őket. Rapaport megjegyezte, az incidens miatt letartóztatott férfiak közül többeket óvadék nélkül szabadon engedtek, és négyükről kiderült, hogy hamis neveket és iratokat használtak a városból Kaliforniába való menekülésükhöz.

Michael Rapaport bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Michael Tullberg/Getty Images

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2024. február 13. 16:38
Minek kellett volna neveznie a zombik elnökét?
papamaci57
2024. február 05. 08:28
Az inga kezd visszalendülni. Európában már elkezdődött, de ősszel az USA-ban is.
2024. február 05. 08:01 Szerkesztve
Jó reggelt kívánok! Rájött hogy eddig sötétségbe élt, van ilyen. Egyébként nem fog Trumpra szavazni, nem mert a szélsőbalos wokelibsilmbtq Hollywoodba vége lenne a karrierjének.
Mátyás01
2024. február 05. 05:22
Illegális migránsok milliói mehetnek, miközben az egyszerű turistákat agyonellenőrzik és minden indoklás nélkül visszafordíthatják őket a repülőtérről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!