„Beteg...” – mondja Donald Trumpról Joe Biden (videó)

2024. február 03. 08:53

A következő szót inkább elharapta az amerikai elnök.

2024. február 03. 08:53
President Joe Biden Departs The White House On His Way To Miami Florida

Biden egy nyilvános gyűlésen mondott beszédet, ahol kicsit eleredt a nyelve. A volt elnökről kijelentette: „a gyűlésén azzal viccelődik, hogy egy betolakodó, akit felkorbácsolt a Nagy Trump-hazugság, kalapáccsal veri Paul Pelosi koponyáját. És szerinte ez vicces. 

Nevetett rajta. Beteg ...”

– a következő szót elharapta, mindenesetre a nézőközönsége tapssal fogadta. 

A Fehér Ház nem kommentálta az esetet, amelyet visszanézhet videón itt, 0:59-től kezdődően:

 Nyitókép: Andrew Thomas / NurPhoto / AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. április 22. 20:30
„Beteg...” – mondja Donald Trumpról Joe Biden Bagoly mondja verábről, hogy nagyfejű... Szóval Joe, ha ő beteg akkor te ki vagy? (zombie)
szarvas-2
2024. február 05. 07:05
Ő az "egyesülteurópát" a közös adósság utján(!) "toló" deep state zsidóbanda legjobb embere. (Robert Kagan(ovics) -a Victoria Nudelmann férje- már szövegezi a tanulmányt,hogy a választás kevésbé demokratikus(!) mint az NGO-k kiválasztotta(!)- "önjelöltek" "delegálása"..) Ez fog következni rövidest
Dunhill67
2024. február 03. 16:03
'mér,mit mondott volna ez a vén fasz....ez volt neki odaírva.....még jó,hogy nem olvasta fel a lap alját a "lélegezz" szó alatt is..."Printed in one copy..." :))
kiss.istvan770
2024. február 03. 15:23 Szerkesztve
"„Beteg...” – mondja Donald Trumpról Joe Biden" pelenkacsere után. 😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!