Felrobbant egy argentin rendőrnő autója, csak úgy szállt a levegőben a benne lévő húsz kiló kokain (videó)

2024. február 14. 19:59

Sofia Esther Chaparro azt állította, semmit sem tudott a drogról.

2024. február 14. 19:59

Felrobbant egy Buenos Aires-i rendőrnő autója egy benzinkúton. Sofia Esther Chaparro a három gyerekével járt az argentínai Oranban, és már visszafelé tartottak a fővárosba, amikor a detonáció történt. A benzinkútnál azért álltak meg, mert a gyerekeknek ki kellett menniük a mosdóba – számolt be róla a Daily Mail.

Szerencsére senki sem ült az autóban, amikor felrobbant.

Az is kiderült, hogy a robbanás után fehér porfelhő szállt a levegőben, és a megrongálódott jármű környékén mindent fehér por borított. A felrobbant autóban állítólag 20 kiló kokain volt elrejtve. A rendőrnő azt állította, semmit sem tudott a drogról, az autót aznap reggel hozta el egy szervízből.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

Nyitókép: Daily Mail

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fenris
2024. február 15. 09:11
:DDD
zsolti123
2024. február 15. 01:44
A Vörös narkó c. dokumentumfilm. https://www.youtube.com/watch?v=p329hSWVKrs Szereplők között: Barta Tamás, LokomotivGT zenekar, CW Bank Bécs, Surányi György, Bodnár György(kaliforniai maffia, magyar katonai titkosszolgálat), Gyárfás Tamás is és Fenyő János is Bodnár Györgynél vendégeskedett...
DrPepper
2024. február 15. 00:32
Kapott egy utolsó figyelmeztetést valakitől, akinek 20 kiló kokain aprópénz.
Bicsike
2024. február 14. 22:12
Biztos túlvásárolták magukat a hétvégére a szervizes srácok aztán gondolták eltesznek egy kicsit későbbre. Aztán a buli jól sikerült a kocsit meg hétfő reggel kiadták a tulajnak. A tarcsikokó meg benne maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!