Elárulta Medvegyev az orosz offenzíva célpontjait: „Kijev és Odessza orosz városok”

2024. február 22. 10:50

„Ha nem most vesszük be Kijevet, akkor majd kis idő elteltével” – ígérte az orosz politikus.

2024. február 22. 10:50
null

A Nyugat- és NATO-ellenes kirohanásairól hírhedtté vált Dimitrij Medvegyev ezúttal arról beszélt, hogy 

az orosz „különleges katonai művelet” célja addig nem teljesül, amíg el nem érik Kijevet. 

„Ha nem most, akkor egy későbbi időpontban” – tette hozzá, és azt is hangsúlyozta, hogy Kijev egy „orosz város”, de veszélyt jelent az Orosz Föderáció létezésére. Ez Medvegyev szerint „nemzetközi veszély”, Kijevet ugyanis Oroszország ellenségei, egy USA-által vezetett „nemzetközi brigád” tartja ellenőrzése alatt. Az orosz politikus azt is leszögezte, hogy Odessza is orosz város, és visszavárják a várost az Orosz Föderációba. 

Azt már a felvételt megosztó NEXTA tette hozzá, hogy Oroszországgal nem szabad tárgyalni, hiszen Medvegyev szavai alapján egy tűzszünet vagy béketárgyalás csak időt adna a Kremlnek, hogy újult erővel ostromolja meg Ukrajnát, és megpróbálja bevenni Kijevet. 

Nyitókép: Loic Venance / AFP

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. február 25. 08:55
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
B_kanya
2024. február 22. 19:06
ördöngös pepecselés 2024. február 22. 11:22 "az eddigi tapasztalat az hogy ahova az orosz bevonul ott már nincs kő kövön" Keress videókat "rebuilding Mariopul" címmel...
B_kanya
2024. február 22. 19:05
"Orion8 2024. február 22. 11:54 Lehet ezt szépíteni, de a ruszkik mégiscsak lerohantak egy független országot" Aminek a vezetőit victoria "fuck the EU" nuland nevezte ki, tehát olyan függetlenek, mint a fingszagú 444 soro$$tól...
lajajakab11
2024. február 22. 17:12
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!