Durvul a tüntetés Brüsszelben: már vízágyút is bevetett a rendőrség! (VIDEÓ)

2024. február 01. 19:02

Mindez az EU parlamentje előtt történik.

2024. február 01. 19:02

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, gazdák vonultak utcára Belgiumban tisztességes jövedelmet követelve és bírálva a közös európai uniós agrárpolitikát. A megmozdulás résztvevői traktorjaikkal Brüsszelben és az ország több fontos csomópontján okoztak közlekedési fennakadásokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Telegraph YouTube-csatornájára feltöltött videó szerint a tiltakozás kezd eldurvulni, ugyanis a rendőrség már vízágyút is bevetett be a tojással dobálózó gazdák ellen az EU parlamentje előtt Brüsszelben. 

A felvételt alább láthatják: 

Nyitókép: YouTube

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagymester-b-2
2024. február 01. 21:27
Ezek gazdák? A tanártüntetéseken egészségesebb testalkatú emberek voltak mint ezek a felvételen. Filozófia tanárnak néznek ki.
ptrfarkas43
2024. február 01. 20:54
Most a hipp hopp hitelfelvételek korát, tíz év múlva meg a hipp hopp bedőlést éljük meg.
lemez
2024. február 01. 20:48
Most készüln3k aláirni a dél-amerikai szadkereskereskelmi egyezményt.Minden szar jóhet europába itt meg parlagon hagyni a fóldeket,megvan szabva mivel lehet permetezni,milyen mütrágyát használhatsz.
lajajakab11
2024. február 01. 20:14
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!