Bujkálnia kell az egyetem rabbijának, miután kiderült, hogy tartalékos az izraeli seregben

2024. február 10. 11:28

Több száz halálos fenyegetést kapott Zecharia Deutsch.

2024. február 10. 11:28
null

Bujkálni kényszerül a Leedsi Egyetem rabbija és családja, miután kiderült, hogy az izraeli fegyveres erőknél tartalékos – írja a Times of Israel

Zecharia Deutsch több brit egyetemen is dolgozott lelkészként, a Hamász terrortámadása után Izraelbe ment, onnan azonban idén januárban visszatért Nagy-Britanniába. Azóta azonban több száz üzenetet és telefonhívást kapott, amelyekben halálosan megfenyegették őt, feleségét, és gyermekeit. Az Egyesült Királyságban durván elterjedt az antiszemitizmus a gázai eseményekkel párhuzamosan; végül a rendőrségnek is lépnie kellett, és Deutschot a családjával együtt átszállították egy „biztonságos helyszínre”.

Nyitókép: MTI/AP/PA/Jordan Pettitt

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2024. február 10. 15:55
Döntenie kell, hogy melyik hazáját szolgálja továbbiakban teljes szívvel.
Osztap_Bender
2024. február 10. 14:45
Több száz halálos fenyegetést kapott Zecharia Deutsch. Csak?!
Hekimeki
2024. február 10. 14:36
Helyes bujkáljanak meneküljenek a rohadt kurva anyjukat ❗❗❗❗❗
oberennsinnen49
2024. február 10. 14:25
Izrael ezekben a hetekben veszíti el mindazt, amiért Herzl Tivadarék elindítotték a létrejöttét. De erre nem lesznek büszkék, az utódok hitványnak bizonyultak az elődeikhez mérve. Van ilyen, mi is jártunk már így, itt, a Duna-Tisza közén. Mi túléltük, de ne legyünk erre büszkék. Még nincs vége, sőt. Ha a kormány - ez a JELENLEGI - nem képes egészségesebbé tenni a társadalmi összetartozás érzését, a jövő..., ködös, finoman szólva. Pl. sokat jelentene, ha a nyugdíjak emelése VÉGRE egységessé. egy azonos számjegyűvé válna, mert a különbségek a nyugdíjba vonulás napjával megteremtődtek. Az nem tartható, hogy nyugdíjemelés címen 4000-től 40 000-ig történjen az emelés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!