Brutális gyerekgyilkossági ügy sokkolja Amerikát

2024. február 22. 12:40

A 11 éves texasi kislány holttestét egy kőhöz kötözve találták meg egy folyóban, a család barátját gyanúsítják a gyilkossággal.

2024. február 22. 12:40
null

Február 15-én a Cunningham család egy közeli barátjukra bízta a 11 éves Audriit, hogy vigye el a kislányt az iskolabusz megállóig. Miután a lány nem tért haza az iskolából, a család azonnal bejelentette az eltűnését. A rendőrség gyorsan kinyomozta: a kislány reggel fel sem szállt a buszra. 

A hatóságok közel egy héten át keresték Audriit, akinek a holttestét végül egy folyóban találták meg, 16 kilométerre az otthonától.

A kislány testéhez egy nagy kő volt kötözve – számolt be a szörnyű részletekről az AP. 

A rendőrség a család barátját Don Steven McDougalt vádolja a gyilkossággal, aki ellen emberölés miatt emeltek vádat. A 42 éves férfi egy lakókocsiban élt a család birtokán, a Livingston-tó közelében. A rokonok elmondása szerint a gyanúsított már korábban is elvitte Audriit a buszmegállóba vagy az iskolába, amikor lekéste a buszt – közölte Byron Lyons Polk megyei seriff.

A büntetett előéletű gyanúsítottat már múlt hét pénteken letartóztatták, egy másik ügy miatt. A CNN beszámolja szerint McDougal csatlakozott a kereséshez, és látták, amint bekopogtatott a környékbeli ajtókon, és megkérdezte, látta-e valaki Audriit. 

A seriff szerint ezzel csak azt a látszatot akarta kelteni, hogy nincs köze az ügyhöz. 

Az Audrii eltűnését követő napokban McDougal a Facebookon több kommentet is írt, amelyekben azt állította, hogy nem bűnös az eltűnésben, és „nem tett semmi rosszat.”

A texasi ügy Amerikában hatalmas felháborodást okozott, különösen a tény, hogy a gyilkos már számtalan alkalommal ült börtönben, mégis egy kislány közelébe engedték. 

A megyei seriff elmondta: rengeteg bizonyíték áll a rendelkezésükre. Hozzátette: telefonos adatok segítségével folytatták a keresését a folyó mentén. 

Shelly Sitton, Polk megye államügyésze nem közölte, hogy hivatala halálbüntetést fog-e kérni az ügyben.

Nyitókép: Screenshot

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. március 05. 17:08 Szerkesztve
A ballibsi amerikai kormány alatt ez megtörténhetett!. Az amerikai kormány pedofil, mondjon le!
ittésmost
2024. február 23. 10:28
"A büntetett előéletű gyanúsítottat már múlt hét pénteken letartóztatták, egy másik ügy miatt" mi van??? MI lehetett az a fontos dolog, ami miatt nem tudták a szülök az iskolabuszhoz elvinni a kicsit???
Dunhill67
2024. február 22. 17:31
erre a fejre egy romos disznóólat nem bíznék...nemhogy a gyerekemet...család barátja ide vagy oda
you-brought-2-too-many
2024. február 22. 16:20
Komoly logikai feladvány: van egy több mint 20 éves bűnözői előélettel rendelkező fickó, akire rábíznak egy gyereket h juttassa el őt a-ból b-be. A b pont itt egy buszmegálló, ahol a buszra kellett volna felszállnia kislánynak, de ugye nem szállt föl. A gyerek eltűnik, napokkal később holtan találják. Kérdés: ki lehet vajon a gyilkos?! Nem is tudom, nem is tudom, ehhez még Poirot is kevés lenne, azt hiszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!