Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen

2024. február 08. 11:04

Fő bajuk azzal van, hogy Magyarország nem állt be a fősodorba.

2024. február 08. 11:04
null
Zsigmond Barna Pál
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Az Európai Bizottság a mai napon kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a nemzeti szuverenitás védelméről szóló törvény miatt. Az EB a döntési csomagjában számos ország ellen hoz ilyen döntéseket, mégis felháborító, hogy Magyarország esetében újra elfogult és politikailag motivált döntés született. Brüsszelben már arra sem adnak, hogy érdemi érvekkel jöjjenek elő, minden korábbi, részben témába sem vágó kritikát papírra vetnek. Ez is mutatja, hogy a fő bajuk azzal van, hogy Magyarország nem állt be a fősodorba, és kiáll a nemzeti szuverenitás megvédése mellett.

Hazánk szuverenitását korábban is érték alaptalan politikai támadások, zsarolások. Az pedig mindenki számára köztudott, hogy 2022-ben az országgyűlési választások előtt a hazai dollárbaloldal a törvényi szabályozást kijátszva jutott hozzá külföldi kampánypénzekhez, több mint négy milliárd forinthoz. Ez nem csak politikai korrupció, hanem egy összehangolt támadás volt Magyarország szuverenitása ellen. A tavaly decemberben elfogadott törvény célja, hogy az átláthatóság biztosításával megakadályozza a külföldi befolyásszerzési kísérleteket, a pártok ne fogadhassanak el külföldi pénzeket kampányuk finanszírozására, ne lehessen külföldről beavatkozni Magyarország szuverenitásába.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/AP pool

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. február 20. 19:35
„Zöld galambból harci sólyom” – így újrázna Ursula von der Leyen. Inkább dögkeselyű. https://hirado.hu/kulfold/cikk/2024/02/20/zold-galambbol-harci-solyom-igy-ujrazna-ursula-von-der-leyen?utm_source=campaign1
llnnhegyi
2024. február 08. 23:08
Ez jó hír! Komolyan vesznek bennünket. Szuverenitásunk fontos összetevője.
Takagi
2024. február 08. 14:44
Lesz..juk.
survivor
2024. február 08. 13:09 Szerkesztve
Dear Soviet Union ! Come back, please ! Stability, peace, well beeing, no migrants, no greens, no LMBTQ, no woke/cancel... Waraswi Pact = MIR PLEASEEEE ! Help us !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!