Autópályán hajtott végre kényszerleszállást a kisgép, halálos baleset lett belőle

2024. február 10. 06:12

Összeütközött egy autóval a sugárhajtású gép; a balesetben ketten meghaltak.

2024. február 10. 06:12
null

Sugárhajtású kisrepülőgép hajtott végre pénteken kényszerleszállást egy forgalmas floridai autópályán, ahol összeütközött egy autóval; a balesetben ketten meghaltak – közölték az amerikai hatóságok.

A Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA) szerint a Bombardier Challenger 600 típusú kisgép a karambolt követően kigyulladt, legkevesebb két ember meghalt. Adam Fisher, a Collier megyei seriff hivatalának szóvivője szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy a két halálos áldozat a repülőgép, vagy a jármű utasa volt-e. A gépen öten utaztak.

A helyi sajtó beszámolója szerint a kisgép az Ohio állambeli Columbusból szállt fel és Naples városának repülőterén próbált leszállni. A WPLG televíziós csatorna a pilóta és a repülésirányítás között zajlott beszélgetés hangfelvételére hivatkozva közölte, hogy a pilóta mindkét hajtómű leállását és azt jelezte, hogy már nem tudja elérni a naplesi repülőteret.

(MTI)

Nyitókép: Wikipédia.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. február 10. 10:12
"Columbusból szállt fel és Naples városának repülőterén" Ketten nem gondolták hogy ez az utolsó Naples az életükben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!