Amerikai reakció a Putyin-interjúra: az orosz elnök történelemórát órát tartott, és gúnyolódott Carlsonnal

2024. február 09. 06:09

„Ez egy nevetséges, szemét show” – summázta Ron Filipowski.

2024. február 09. 06:09
null

„Ez egy nevetséges, szemét show” – reagált Vlagyimir Putyin Tucker Carlsonnak adott interjújára Ron Filipowski, az amerikai MeidasTouch.com főszerkesztője, tengerészgyalogos és volt szövetségi állami ügyész.

Az amerikai kommentátor az interjú közben felháborodottan posztolta, hogy az orosz elnök már 28 perce tart történelemórát, és Carlson hiába próbálta háromszor is félbeszakítani, de Putyin csak gúnyolódik vele.

„Tucker megpróbál erőltetetten nevetni, miközben az elnök rá sem hederít” – kritizált Filipowski.

Nyitókép: tuckercarlson.com 

 

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jandor
2024. február 09. 15:23
Hagyjátok reciprokit. Egy frusztrált lúzer, aki ahelyett, hogy dolgozna, százával ömleszti a kommenteket.
Chardonnay99
2024. február 09. 12:21
Gondolom a szöveg váza, már az interjú előtt elkészült.
Reszelő Aladár
2024. február 09. 09:59
Historia est magistra vitae azaz a történelem az élet tanítómestere. Ha az amerikaiak tanultak volna világtörténelmet és nem csak pár fejezetet az ókorból és a középkor nagy felfedezéseiről illetve önön nagyságukról, akkor talán értenék is, hogy ki mit miért csinál. De persze a hülyeség a legjobb táptalaj az olyan leegyszersítő narratíváknak, mint hogy "Putyin gonosz", "Trump hülye", "Biden meg jó". A lipsi hiperventillálás persze jól jön, bár inkább megpróbálják majd agyonhallgatni az interjút, ha már letiltani nem tudják az X-ről.
Antifleto
2024. február 09. 09:11
Szerintem tök jó hogy a világ megismeri Putyin álláspontját és bár nekem semmi újdonság nem volt az interjúban. hiányoltam a háború okai közül a gazdasági gyarmatosítást. Mert itt kemény pénzekről van szó ami a Rotkschidek beletoltak Ukrajnába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!