Amerikai pornósztárt vethetett be az iráni rezsim népszerűségének növelésére

2024. február 05. 21:54

„Aki tiszteletben tartja a törvényeket, biztonságban lesz Iránban” – írta egyik bejegyzésében Whitney Wright.

2024. február 05. 21:54
Protest To Condemn U.S. And Britain Airstrikes Against Houthis In Yemen

A Guardian szerint Whitney Wright amerikai pornószínészt azzal vádolják, hogy az iráni kormányt népszerűsíti, miután a közösségi médiában iráni utazásával büszkélkedett.

Az iráni hatóságok tagadták, hogy ők állnának Whitney Wright látogatása mögött, mondván, hogy ugyanolyan vízumot kapott, mint bármely más külföldi állampolgár, és nem tudtak „obszcén” foglalkozásáról. A Guardian szerint az Izraelt hevesen bíráló Wright posztjai feldühítették az iráni nőket (akik kénytelenek voltak elmenekülni hazájukból), mivel a nőkre vonatkozó szigorú iszlám öltözködési szabályokat betartva mutatta magát. Ismert, 2022 szeptemberében tüntetések törtek ki Mahsa Amini rendőrségi őrizetbe vétele után, akit az öltözködési szabályok megsértése miatt tartóztattak le.

Wright egy iráni posztjában azt írta: „Aki tiszteletben tartja a törvényeket, biztonságban lesz Iránban”.

Nyitókép: Morteza Nikoubazl / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. február 06. 04:51 Szerkesztve
https://nepszava.hu/1039192_az-ido-sem-mentheti-fel-a-pedofil-elkovetoket 2014.11.12. "Kifejezetten rossznak, szakmaiatlannak tartja a törvény módosítását Magyar György. Az ügyvéd úgy látja, az elévülhetetlenség egyfelől a bizonyítást teszi rendkívül nehézzé. Mint fogalmazott: a „friss” szexuális bűncselekmény bizonyítása is igen nehéz. Egy több évtizede – esetleg csak állítólag - megtörtént eseménynél pedig szinte képtelenség." "A pedofília betegség A beteg pedofilok börtönbüntetésével szemben azonban három érv hozható fel: - Olyan férfiakról van szó, akik adottságaikról ugyanúgy nem tehetnek, mint mondjuk a balkezesek - A többéves börtönbüntetés a pedofilok adottságait nem változtatja meg, ők betegek maradnak - A pedofilok nagy számát tekintve börtönbüntetésük az állam és a büntetés-végrehajtás számára komoly anyagi terhet jelent"
5m007h 0p3ra70r
2024. február 06. 00:12
Ez ukrajnának is jól jött a múltkor.
rockercicc
2024. február 05. 23:54
Mocskos kurva, az emberi nem szégyene!
Akitlosz
2024. február 05. 23:47
"Amerikai pornósztárt vethetett be az iráni rezsim népszerűségének növelésére" Ki? Alany nem kellene mondatba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!