Zelenszkij újévi beszédében elismerte, hogy a tavaszi offenzíva nem volt olyan sikeres, mint remélte (VIDEÓ)

2024. január 01. 07:57

Az elnök több ukrán gyártmányú fegyvert ígért 2024-re.

2024. január 01. 07:57

Az ukrán elnök azt ígérte, hogy jövőre jelentősen megnövelik az Ukrajna által gyártott fegyverek mennyiségét – olvasható a BBC cikkében. A lap szerint újévi üzenetében Zelenszkij megismételte ígéretét, miszerint legalább egymillió drónt fognak gyártani. Beszédében úgy fogalmazott: 

Jövőre az ellenség meg fogja érezni a hazai termelés haragját”.

A cikkben azt írják: az újévi üzenet alig néhány órával az újabb orosz támadások előtt hangzott el. Az Oroszország által megszállt Donyeckben négy ember halálát és 13 sebesültet jelentettek – közölte Denis Pushilin, Donyeck oroszok által beiktatott vezetője a Telegramon.

A tavaszi offenzíva nem hozott áttörést

Zelenszkij elismerte, hogy országa tavaszi offenzívája nem volt olyan sikeres, mint remélte, de üzenetében hangsúlyozta, hogy országa megerősödött Oroszország teljes körű inváziójával szemben. A BBC szerint Putyin az újévi beszédében – amely a tavalyihoz képest érezhetően visszafogott volt –, nem érintette az ukrajnai háborút, de elmondta: „Mindenkinek üzenem, aki az igazságért és az igazságosságért folytatott harc élvonalában tevékenykedik: ti vagytok a mi hőseink, a szívünk veletek van, büszkék vagyunk rátok, csodáljuk a bátorságotokat!”.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2024. január 01. 19:05
Az ukrán csodafegyver a kijevi állatkertnél megfordítja a háború kimenetelét.
Stingary76
2024. január 01. 16:25
Zelenszkij egyébként egyfeszt olyan stílusban beszél, artikulál, mint Hitler. Az is állandóan ilyen agresszív módon beszélt, és katonai ruhában volt egyfeszt mint ez az ukrán náci állat. Teljesen ugyanolyanok, mind öltözetben, mind a megnyilvánulásaikban. Rührohamba hajló szövegek, ruha, gesztikuláció. Stb.
Anchorn
2024. január 01. 15:35
trash5 véglény te még itt .. a temető meg üres ..?! Bár neked semmi keresnivalód Magyarország szent földjében .. ! Rothadjon csak a hullád s a varjak hordják szét egy lámpavasról lógva ..! Itt vannak a hős ukronáciaid ahogy megfutamodnak a harc elől aztán meg egymást lövik halomra ..!Szoponc faszkalap ..! https://t.me/rian_ru/226452
trash5
2024. január 01. 15:03
@Málaga21: 2024. január 01. 11:19 " csodáljuk a bátorságotokat! A bunker biztonságos melegéből." Nyomorék, 2 napja volt Zelenszkij az Avdiivkai fronton. Miközben a gyáva féreg orbán egy nőt küldött maga helyett Ukrajnába. Az összes európai kormányfő járt már Ukrajnában, a hangember döbrögit leszámítva. Hazaárulók is vagytok nyomorékok és végtelenül buták is. A kettő nyilván együtt jár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!