Weberék az autó elé feküdnének, hogy ne kapjuk meg az uniós pénzeket

2024. január 05. 16:04

Roberta Metsolának panaszkodott a néppárti vezető.

2024. január 05. 16:04
null

A Politico megszerzett egy levelet, amelyben az Európai Néppárt vezetői szerint az Európai Parlamentnek meg kellene vizsgálnia, nem volt-e korai feloldani a Magyarországnak járó uniós források egy részét.

A levelet Manfred Weber írta Roberta Metsolának, az Európai Parlament elnökének címezve, azt Weber mellett az EPP több fontos politikusa is aláírta: a párt alelnöke, a román Siegfried Mureșan, a finn Petri Sarvamaa, a német Monika Hohlmeier és a lengyel Jan Olbrycht. A politikusokat nem győzte meg az Európai Bizottság érvelése arról, miért is oldottak föl a kohéziós alap eddig zárolt, Magyarországnak járó forrásaiból december 13-án 10,2 milliárd eurót, ezért

felkérik az EP költségvetési ellenőrző bizottságát és más releváns szerveket, hogy vizsgálják ki a bizottság döntését.

Nyitókép: Frank Hoermann / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tibeti
2024. január 20. 09:23
a gyűlölet nem jó tanácsadó manfredweber minden gyűlöleted szálljon vissza rád!
SzaboGeza
2024. január 09. 21:25
Weber, már demokratikus, ő már kommunistává lett!!!! Mindent végre hajt amit az óceán túloldaláról mondanak nike!!!!
egonsamu
2024. január 06. 11:17
Ez a gerinctelen féreg nyugodtan feküdjön egy 40 tonnás kamion elé. A soför észre sem venné, csak egy laposra nyomott szarkupac maradna utána.
5m007h 0p3ra70r
2024. január 06. 09:01
Jencinéni még megigazította a virágokat Kádár elvtárs sírján, aztán sietett ide, hogy korán reggel felbofögje 3 teli kommentben ami sírgondozás közben eszébe jutott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!