Utoljára figyelmeztették a német kormányt a gazdák

2024. január 04. 19:31

Olyan tüntetést ígérnek, amilyet még nem látott Németország.

2024. január 04. 19:31

Újabb elképesztő méretű gyűlést szerveztek a német gazdák Berlinben, a felvételek szerint több ezer elégedetlen ember gyűlt össze traktorjaival a német főváros egyik főútján. A tüntetés szervezői szerint, ha a kormány nem vonja vissza azt a tervét, amellyel csökkentené a mezőgazdasági járművekre vonatkozó üzemanyag kedvezményt, valamint a mezőgazdasági gépjárművekre bevezetendő adó ötletét, akkor országos tüntetésekbe kezdenek január 8-án.

A gazdatüntetések tavaly decemberben kezdődtek országszerte, miután a költségvetési nehézségek miatt megszorításokat jelentett be a német kormány, amely érzékenyen érinti az átgondolatlan zöldpolitika miatt már így is nehéz helyzetben lévő német gazdákat. A Német Gazdaszövetség (BvD) elnöke szerint

a kormány hadat üzent a mezőgazdaságból élőknek.

A szervezet vezetője az ígérte, hogy amennyiben nem változik a helyzet, akkor január 8. után olyat fog megtapasztalni az ország, amit eddig sosem.

*

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: STEFAN PUCHNER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus-2
2024. január 05. 10:19
zsocc44falcatus-2 "Merz nem fogja kizárni, művel éppen úgy bánt el Maaßennel Merkel,..." Lehet, de Merz a Blackrock igazgató tanácsának tagja, nincs birtokában az önálló "agyi tevékenységének"
Vasalo
2024. január 05. 10:11
Érdekes ma hajnalban már minden zöld pofázni tudo gazember valamelyik TV studio vagy szerkesztöség elött sorakozott, hogy elmondja milyen szerencsétlenség érte kollégájukat és milyen jogtiprásban reszesült Habeck, hogy nem tudott a szabirol hazamenni, mert valamilyen “ Radikalinskis” ( nicsak az éjszakai már uj szavat is alkottak) blokkolták az kompot meg az utakat és a zsaruk CSAK paprikasprayt vetettek be. Persze ugyanezek a görögdinnyék bezzeg lapultak mint szar a lapu alatt, amikor a klimaragasztok, friday’s for future hivek meg a next Generation fizetett tüntetöi nem egy, hanem az emberek tizezreinek tették lehetetlennné, hogy haza jussannak vagy munkäba, iskolába, korházba stb érjenek. Ott munkaorák tizezrei mennek csödbe itt meg csak 2 amugy is ingyenélö emberröl van szo. Remek! 👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿 Hétföre már a fuvarozok meg a vasutasok is a parasztok mögé állnak. Ennek a rablo kormánynak mennie kell Nemetországban is.
FreeEurope
2024. január 05. 08:50 Szerkesztve
Putyin sugdosta egyenként a fülükbe az orosz propagandát Mégis mit képzelnek a németek?! Menjenek a picsába! Házaikat és vagyonukat hagyják hátra a migránsoknak, akik azt majd azonnal elköltik az amerikai multiknál! Így a pénz végre jó helyre kerül, az amerikai globalista urakhoz.
2024. január 05. 08:46 Szerkesztve
Csinálnák a helyet az ukroamcsi agrártermékeknek, Hanzinak meg kuss, ő csak német, meg valószínűleg nem is buzi, sőt, vidéki, tán templomba is eljár, szóval a kormány szerint éhen is dögölhet. Eszembe jut a szöveg, hogy a nácik új egyenruhája az öltöny, s új fegyverük a pénz. A német gazdákat öltönyös urak akarják anyagilag kivéreztetni, míg az ukronáciknál még a régi vircsaft van, simán csak lövik a civileket, és a nácoid jelképek, külső is el van nézve nekik a naaagy demokrata amcsik által.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!