Német hírszerzés vezetője: Putyin megtámadhatja a NATO-t

2024. január 28. 07:06

Putyin célja visszaállítani Nagy-Oroszország egykori hatalmát és fényét – jelentette ki Bruno Kahl.

2024. január 28. 07:06
null

Putyin célja visszaállítani Nagy-Oroszország egykori hatalmát és fényét – jelentette ki  Bruno Kahl, a német külföldi hírszerző szolgálat igazgatója, írja az Il Giornale. Hozzátette: az orosz elnök még mindig indíthat új offenzívákat, még a NATO ellen is.

A hírt szemléző Magyar Hírlap emlékeztet: mintha az utóbbi hetekben újra divatba jött volna a Putyin újabb támadásától való rettegés, gondoljunk csak a német védemi miniszter szavaira.

Ezt is ajánljuk a témában

Kahl egyébként szkeptikusan nyilatkozott az oroszországi hatalomváltással kapcsolatban is, kifejtve, hogy Putyin „szilárdan a nyeregben van”, és „még ha ki is esne az ablakon, vagy más módon megsérülne, akkor is lenne elég ember, aki pontosan úgy gondolkodik, mint ő, és ugyanazt a politikát folytatná”. A BND igazgatója szerint ráadásul semmi sem utal arra, hogy ez a helyzet egyik napról a másikra megváltozhatna, például demokratikusan legitimált erők révén.

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 29. 15:18
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Krupp Skya
2024. január 29. 10:01
A német hírszerzős bácsiban még tartja a lelket Adolf Hitler azon mondása hogy a németek a 24. órában megfogják nyerni a háborút Hitler órája Ukrajnába került, már csak egy perc volt hátra rajta amikor megállt Zselé felpattintotta a hátulját, kiesett belőle egy elhunyt légy. Zselé : -Ej ej masiszta kaput. Meg állt az idő az égen néma ukrán fogoly száll, Kiket eltaláltunk száma majdnem száz. A gépből nem maradt meg más csak váz Az Ukrán titkos szolgálat meg magyaráz.
Tarpibp
2024. január 29. 07:42
Ez most az új kötelező mantra? A skandinávok kezdték az angolok folytatták, most ezek a kretének vannak a soron?
Tra-Pista
2024. január 28. 19:08
Már több nyugati ország vezető politikusa rémiszgette népét ezzel a maszlaggal. Ez jó arra, hogy indok legyen a még több fegyre és ukrajnánk adott pénzre. Azonban van egy komolyabb félelem, mégpedig az, hogy némely nyugati politikus ( és titkosszolgálata ) képes elmenni odáig, hogy egy hamis zázszlós orosz támadásra válaszul a NATO nekimenjen Oroszországnak. Csupán csak azért, mert egyszerüen nem tuják elviselni, hogy az ukrán projektjük nem jött össze. Ez viszont az armageddon kezdete ................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!