NATO-páncélost zsákmányoltak az oroszok (videó)

2024. január 30. 14:19

A katonák büszkén mutatták be a szerzeményüket a közösségi médiában.

2024. január 30. 14:19

Az oroszok megszereztek egy YPG-765-ös holland gyártású páncélozott szállító harcjárművet. A jármű szemmel láthatóan üzemképes, az ukrán katonák minden bizonnyal magára hagyták a harcmezőn, így jutottak hozzá az oroszok – szúrta ki a Portfolio.

A videó leírása szerint egy M113-as amerikai páncélosról van szó, de a lap szerint valójában ez annak a Hollandiában gyártott variánsa, az YPG-765.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsocc44
2024. február 03. 22:33
Kedves sajtó segédmunkás! Ezt valószínűleg az ukranok hátrahagyták, mert a NATO ócskavas, eddig bírta! n+1 darab van “zsákmányolva” ha az oryx “elemzéseit és adatait” is ide veszem, akkor ezt is az ukranok zsákmányolták az oroszoktól! Ez a legfejlettebb orosz páncélos teknika! Az oryx szerint! De tényleg! És már végtelen számban szerezték meg a zukranok! Már csak a Lada Niva maradt, ha… meg a gyalasó
Namond
2024. február 03. 09:57
Hol a gépágyú és a raketta elhárító rendszer?
lajajakab11
2024. január 31. 14:22
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!!
Krupp Skya
2024. január 30. 19:05 Szerkesztve
Második rész: Később tudtam meg a raktárostól, hogy eladta egy vadásznak 5 ezer forintért és nyolc hónapot kapott érte amit katonai börtönben kellett leülnie. Most akkor képzeljük el, a katonai főiskolát végzett magyar százados eladja a távcsövet egy vadásznak, akkor amikor az amerikai imperialisták ugrásra készen állnak. Én meg épen akkor a szintén imperialista ugrásra kész olasz harckocsizó dandár felépítését tanulmányoztam és amerikai vegyi-sugár megfigyelést végeztem Kiskörös és Kecel irányába egy Karácsony Geiger Müller számlálóval. Akkor most képzeljünk el egy tanulatlan ukrán katonát akinek csak annyi esze van hogy megerőszakolja anyósomat, meg elvigye nagyapám zsebóráját. Az nem adja el a NATO harckocsit? Nem a faszt nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!