Lengyelországi tüntetés: lenyűgöző éjszakai felvételen az egyre duzzadó tömeg (VIDEÓ)

2024. január 11. 19:37

A hideg ellenére is kitartottak a résztvevők.

2024. január 11. 19:37

Véget ért Varsóban a Tusk-kormány ellen meghirdetett tüntetés. A szervezők százezer résztvevőről beszélnek. A közösségi médiába egyre több olyan videó kerül fel, amelyeken az látszik, hogy a demonstrálók a hideg ellenére is kitartottak.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

Mint ismert, a nemrég hatalomra került miniszterelnök előbb a köztévé és közrádió átalakítását célozta meg, majd kedd este az elnöki palotában letartóztatták Mariusz Kaminski volt belügyminisztert és Maciej Wasik volt belügyminiszter-helyettest. 

A PiS több közleményben is hangsúlyozta, 1989 óta ők az első politikai foglyok Lengyelországban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 12. 22:52
Választani kellett volna. Jól. Ez már csak a halottnak a csók, buta polákok.
Palatin
2024. január 12. 12:37
A magyarok ezt nem türnék. Nálunk egy ilyen puccs esetén nem szívesen lennék Gyurcsány börében. A puccs elsö óráiban megskalpolná öt a népharag. Gyurcsány nem veszi észre, hogy tulajdonképpen az életével játszik.
nemecsek-3
2024. január 12. 10:52
"Lengyelországi tüntetés: lenyűgöző éjszakai felvételen....." Ismét kultúradeficit gyöngyszem a mandinertől. Már le sem írom mennyire szánalmas színvonal. A csótány stílusérzékét sikerül rendszeresen alulmúlni.
Globalfake
2024. január 12. 01:51
baszhatják...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!