Kirepült a levegőben a repülőgép egyik ablaka, vérfagyasztó kényszerleszállást kellett végrehajtani (VIDEÓ)

2024. január 06. 08:13

Több tárgy, köztük jó pár telefon is szó szerint kiszívódott a repülőgépből.

2024. január 06. 08:13

A BNO News osztotta meg azt a videót X-csatornáján, amelyen az Alaska Airlines egyik repülőgépe kényszerleszállást hajt végre az oregoni Portlandben, miután a repülő egyik ablaka szó szerint kirepült a levegőben.

Több tárgy, köztük telefonok is kiszívódtak a repülőgépből, amikor hirtelen nyomáscsökkenés következett be. Nem sérült meg senki.”

– olvasható a videó leírásában, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: X

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2024. január 12. 01:33 Szerkesztve
"Nem sérült meg senki" erről megkérdezték a dobhártyájukat is? 5000 méteren már csak fele a légnyomás és akkor még ott volt a hirtelen dekompresszió is, és akkor még ott van, hogy az összes oxigén kiszippantódott, bár erre van a szippantó, de azért azért szar érzés amikor elfogy a levegő és elkezd dzsuva folyni a tüdödbe...
Vasalo
2024. január 06. 17:41
Ugyanarrol a 737-Maxrol van szo, ami a két baleset miatt évekig a földön pihent.. Amit állitolag a megrendelök kérése szerint fejeznek be pl hány ajtoval. Az örökké sovár legitársaságok meg egyre több széket akarnak a gepbe rakni. Igy a felesleges ajtokat utolag beragasztják. Nos most is egy ilyen ajto repült ki ablakkal együtt. Ez egy szerencsétlen geptipus ezért állitolag hatalmas kedvezménnyel árulják, ugy, hogy még a Lufthansa is rácsapott 70 darabra. ( annak ellenére, hogy több reptéren megvonták a 737-Maxtol a landolási engedélyeket. Az alaszkai gép nagyon uj volt ( az elsö kommerciális repülése tavaly novemberben történT. Azota 140x volt a gep a levegöben, és most is csak az örangyalon mulott, hogy az ajto már 4000 m magasságban kirepült igy gondtalanul vissz tudtak térni a reptérre. Dupla magasságban sokan nem élték volna tul a balhét. Egy berepülö pilota irta ezt 2016ban. „ This airplane is designed by clowns, who in turn are supervised by monkeys“
ekeke1
2024. január 06. 15:28
Egy kis összefoglaló a Boeing 737 sajnálatos eseményeiből: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accidents_and_incidents_involving_the_Boeing_737 Dehát persze, zavartalanul repülhetnek tovább...
cccbasatu
2024. január 06. 14:41
Ahogy elnézem ezt a videót ,nem volt kicsi a gép sérülése.Az viszont kicsit rémisztő ha igaz hogy arról a géptípusról van szó amellyel már több katasztrófa történ.Lezuhanás,tűz esetek stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!