Jelentés: bizonyíték van arra, milyen rakétát fejleszthet a Hamász

2024. január 08. 10:01

Az Izraeli Védelmi Erők bizonyítékot talált arra, hogy a Hamász Irán segítségével fejleszt cirkálórakétát.

2024. január 08. 10:01

Izraeli katonák a Gázai övezetben olyan berendezéseket fedeztek fel, amelyeket a Hamász precíziós irányítású rakéták kifejlesztésére használt valószínűleg iráni útmutatással – írja a The Times of Israel.

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) ezzel elvileg bizonyítékot talált arra, hogy a Hamász Irán segítségével fejleszt cirkálórakétát.

A katonák a rakéta gyártásának helyét a Hamász egyik telephelyén tartott rajtaütés során fedezték fel.

A katonák „olyan alkatrészeket találtak, amelyek bizonyítják, hogy a Hamász terrorszervezet terroristái iráni irányítás alatt tanulták, hogyan kell precíziós alkatrészeket és stratégiai fegyvereket működtetni és gyártani” – közölte az IDF, ezzel együtt olyan képeket osztottak meg, amelyeken állításuk szerint egy Hamász által kifejlesztett cirkálórakéta rakétamotorja és robbanófeje látható.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 09. 01:55 Szerkesztve
Most oldalválasztás nélkül: Hol meglepő ez?? Az ellenségem ellensége a barátom, szól a mondás. Azt csodálom, hogy még nem pukkant el egy piszkos táska Izraelben... lehet a teknőst víz alá nyomni, de előbb-utóbb fingik egy csúnyát, s bár értem, hogy fúamoszad, meg stb., de most épp leszerepeltek. Tán már rég ott figyel, vagy fog egy iráni dústatyó. És akkor mi lesz, ha elpukkan? (Az, hogy Ukrajna, fe tán még Tajvan is.... khmmm)
nemecsek-3
2024. január 08. 14:13
Igen hülye mandíner, "bizonyíték van arra, hogy fejleszthet" Kapjatok már a fejetekhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magyar Hírlapot már nem olvasok, ott valami hipochonder ejtőernyős árasztotta el az újságot rákos meg egyéb rémísztgetős firkálmányokkal Beépített ügynököket tartotok a saját lejáratásotokra???
asszaur
2024. január 08. 11:50
Inkább azt a videót ajánlom megnézni, amit IDF katonák készítettek, miközben kéjelegve rombolták szét egy elmenekült palesztin család otthonát. Az élelem tartalékaikat felgyújtották. Ez ám a választott nép humanizmusa !
asszaur
2024. január 08. 11:43
Gyenge rendezés, forgatókönyv, szereposztás, a kellékesről ne is beszéljek..... Nem lesz Oscar díj !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!