Így működik, amikor a Soros-birodalom helytartói átveszik a hatalmat

2024. január 10. 13:07

A Gyurcsány vezette „habarékkoalició” ugyanerre készült!

2024. január 10. 13:07
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nagyjából így működik mindenhol, amikor a Soros-birodalom helytartói átveszik a hatalmat. Előbb telesírják a saját médiájukat, hogy az adott országban mekkora elnyomás van; a politikusaik rettegnek a rendőrségtől (Széll Bernadett: »Ha Orbán győz elvisznek«; Szabó Tímeának az az érzése, hogy megfigyelik stb) aztán, amikor az amerikai baloldal logisztikai és pénzügyi segítségével véletlenül győznek első dolguk, hogy teljes szellemi, lelki és fizikai terrorba kezdjenek a politikai ellenfeleikkel szemben.

Természetesen ha »csak« őrizetbe akarták volna venni őket, akkor elég lett volna beidézni vagy ha nagyon sietnek a rend éber őrei, megvárni őket a köztársasági elnök hivatala előtt. De, ők erőt akartak demonstrálni, el akartak rettenteni, meg akartak félemlíteni! Ez, bolsevik magatartás. A Gyurcsány vezette »habarékkoalició« ugyanerre készült! Ezért sem szabad őket visszaengedni a hatalomba.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: OMAR MARQUES / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 10. 22:03 Szerkesztve
trash5 Nem tudom hogy kapcsolódik ide Soros," Nem tudod, mi? https://kurier.plus/hu/node/4750 A 24.hu-s varga elvtárs ma már dicsekszik is a "külföldi médiabefektetéseivel".https://hvg.hu/kkv/20240110_Varga_Zoltan_Kar_hogy_Magyarorszagnak_nincs_egy_Donald_Tuskja U.I.Ja, a Gazeta Wyborcza, mint eddig a legnagyobb ellenzéki, most már kormánypárti lapnak ki a főszerkesztője, csak nem egy bizonyos adam michnik? Jaj de kicsi ez a világ, valahogy mindig összefolynak...
ekeke1
2024. január 10. 21:54
Emlékszik még valaki 2002-re? Az "árokbetemetésre"? Amiről hamar kiderült, azt úgy képzelték el hogy minket belelőnek ezekbe az árkokba majd ők nagy kegyesen ránk hányják a földet. Hosszú bájtok éjszakája-féle kuncze hazugságra? Berkecz Mária testüregeire? A ma is aktív "biztonságpolitikai szakértő" Tarjáni -féle Pro Ware Kft megbízásaira? Szerencsétlen Siklós Máriára, a Nemzeti Színház tervezőjére akit a szakmájától akartak eltiltani? A kelleriádákra, amiből nagy pukk lett? Ki emlékszik még mi történt a közszolgálatban, pártkeltéstől, friderikuszostól ? A rádióban ahol százszámra rúgtak ki embereket? Mondjon valaki 2002-2010 mszp-szdsz korszakban egy darab un. jobboldali tévéműsort. Egyet.(debreczeni, elekkel remélem senki nem próbálkozik). És hogy működik a soros hálózat? Itt volt az orrunk alatt évtizedekig. Még a nemzetközi hálózatot is innen szervezte meg, a CEU által amihez a magyar állam még támogatást is adott. Tudom, most "elüldözték". Miközben osztódással szaporodott.
trash5
2024. január 10. 19:43
@Kanmacska: Letartóztatták őket. Igaz, bírósági ítélet alapján. Ilyen egy tisztességes illiberális demokráciában nem fordulna elő!
Kanmacska
2024. január 10. 19:37
Húúú, de beindult az ellenzék! Az elnök hivatalában letartóztatni egy ellenzéki képviselőt, az bizony nagyon demokratikus és haladó! Mit ugat itt a nemzeti oldal, hiszen ők a balliberális kormányzás kerékkötői! Beszarás a globalisták demokrácia felfogása!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!