Elon Musk Auschwitzba látogatott

2024. január 22. 15:12

Ben Shapiro is elkísérte a Tesla vezérét.

2024. január 22. 15:12

A Visegrád24 számolt be arról X-oldalán, hogy a Tesla vezére Auschwitzba látogatott. Elon Muksot elkísérte Ben Shapiro, ismert amerikai influenszer is.

A hírportál egy fotót is megosztott, melyhez azt írták kísérőszövegként: 

Elon Musk megmutatta, hogy határozottan kiáll az antiszemitizmus és a bigottság ellen.

Az Auschwitzban tett látogatása – a világszerte növekvő antiszemitizmus idején – bizonyítja, hogy megérti, hová vezet a zsidóellenes gyűlölet normalizálódása és elterjedése: Auschwitz gázkamráihoz” – hangsúlyozták.

A bejegyzést azzal zárták, hogy „a soha többé, most van”.

A vonatkozó posztot alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Visegrád24 X-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. január 23. 19:14 Szerkesztve
Szerk.... rossz helyre ment..
alexandrosz-2
2024. január 23. 12:58 Szerkesztve
Elon azt "mutatta be", nincs olyan vállalkozói siker, nincs az a K+F kreativitás, nincs az a vagyon, amivel a birtokodban nem kellene a zsidó világuralmista mocsok előtt fejet hajtania, ha túl akar élni. Megtette. Azt viszont tudjuk évezredek óta, hogy a zsidó aljas, ezért nincs az a csicskázás, ami meghatná őket, vahy garanciát jelentene az aljasságaik ellen. Elon tudja ezt. Mi is tudjuk.
MaBaker
2024. január 22. 22:38
A cionista Visegrád24 egy szégyen Közép-Európa országai számára. Nem hagy ki egy kínálkozó seggnyalást sem. Plusz pikánssá teszi a dolgot hogy a tetű, önmagát jobboldalinak beállító moszad ügynök Ben Shapiro kísérte aki mindenki hasába lukat dumál.
karakter-2
2024. január 22. 20:33
Izrael a Khan Younis-i kórházakat és lakóházakat támadja Gázában. Izraeli katonák filmezik saját pusztításukat. A gonosz egészen új értelmet nyert. https://www.youtube.com/watch?v=YU466McrC9s https://www.youtube.com/watch?v=zAlrzKMcASw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!