Amivel Orbánt vagy Melonit vádolja a baloldal, az Joe Bidenre igaz – üzeni Ben Shapiro

2022. október 05. 16:01

„Tudok mondani választott tisztviselőt, aki az ügyészséget lojálisokkal rakta tele: Joe Biden” – fakadt ki az amerikai műsorvezető.

2022. október 05. 16:01
null

Napjainkban, „amikor a média azzal vádol valakit, hogy »antidemokratikus« vagy »fasiszta«”, akkor általában ez nem azt jelenti, hogy »demokráciaellenes«” – mutat rá közösségi oldalán Ben Shapiro.

Mint az amerikai műsorvezető fogalmaz: ilyenkor ugyanis

Így esik saját csapdájába a baloldal

Ráadásul, mint Shapiro írja: „amikor a média megpróbálja megnevezni ezeknek a különböző választott tisztségviselőknek az állítólagos antidemokratikus »ragadozásait«, abba a csapdába esnek, hogy olyan politikákat neveznek meg, amelyeket az emberek abszolút támogatnak”.

Amikkel a baloldal bélyegezne, az Bidenre igaz?

Írásában a műsorvezető arra is kitér, hogy amivel Orbánt vagy Melonit vádolja a baloldal, az például éppen Joe Bidenre igaz. Shapiro rámutat, hogy a Washington Post Bolsonaro feltételezett „tekintélyelvűségét” például azzal írja le, hogy

– teszi hozzá. Megismételve: „Joe Biden egy létező személy.”

 

Nyitóképen: Joe Biden, amerikai elnök. Fotó: MTI/AP/Manu Fernández

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2022. október 05. 18:03
Jó, hát ebben aztán igazán semmi meglepő nincs, lévén a bolsevik logika alfája és ómegája a saját bűn az ellenoldalra történő kenegetése, majd az azzal való vádaskodás.
foldizs
2022. október 05. 17:54
"Tudok mondani választott tisztviselőt, aki az ügyészséget lojálisokkal rakta tele: Joe Biden" Hallott ez már Polt Péterről?
Sany Xepi
2022. október 05. 17:33
Semmi baj nem volt a demokráciákkal addig amíg az Usákok el nem kezdték baszogatni és lepusztítani.
Megtalálta
2022. október 05. 17:13
A demokrácia legnagyobb ellensége az Usa kormányzat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!