Brit önkénteseket végezhettek ki a Wagner-zsoldosai

2024. január 18. 07:34

Megjöttek a boncolási eredmények.

2024. január 18. 07:34
null

A Sky News arról ír, hogy kettő brit állampolgár, a 28 éves Chris Parry és a 47 éves Andrew Bagshaw még tavaly januárban tűntek el, miközben civileket próbáltak evakuálni Ukrajnában, egészen pontosan Szoledarból, miközben komoly harcok dúltak. Emlékeztetnek:

eltűnésük idején az Egyesült Királyság külügyminisztériuma azt állította, a két férfit egy tüzérségi lövedék ölte meg,

 de Bagshaw családja azóta közölte: a boncolási eredmények sötétebb valóságot mutatnak.

Kivégezték őket a Wagner-csoport zsoldosai – lényegében ezt állítja a portálnak Philip Bagshaw professzor, Andrew édesapja az új-zélandi otthonából, aki a boncolási jegyzőkönyvre hivatkozva elmondta: az eredmények azt mutatják, hogy fiát a törzsén és egyszer a fején lőtték meg.

Az apa klasszikus kivégzési stílusnak nevezte a gyilkosságot. 

Hangsúlyozza: azok az emberek, akikkel ő és felesége, Dame Sue Bagshaw Ukrajnában beszéltek, azt sugallták, a Wagner-zsoldosok ölték meg a két fiatalt. 

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2024. január 24. 12:41
Ha fordítva történt volna, az ukránok már felrobbantották volna az apukát is.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. január 19. 09:47
Ja, persze.... A bidé, solc, berbokk, a dacsgáj, meg a többi aljas bolsevik terrorista mind-mind "menti" a civileket. Arról ismerjük őket. Ja, nem... Nekik csak a bolsevista ESZME fontos, teljesen leszarják, hány ember hal meg meg a forradalom exportja érdekében.
Martell 2
2024. január 18. 22:15
Minek mentek oda ? Persze megint hazudnak, ilyen vöröskeresztes nővéreknek állítanak be zsoldosokat.
Reszelő Aladár
2024. január 18. 18:32
Gondolom a "miért ment oda" és "mit kerestek ott" kérdés náluk nem illik feltenni, hiszen Ukrajna áldozat, amiért meghalni mindenkinek dicsőség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!