Breaking: Betörtek az izraeli parlament ülésére a Hamász-túszok családtagjai

2024. január 22. 12:40

„Nem fogtok itt ülni, amíg ők ott halnak meg!” – kiáltották többen is.

2024. január 22. 12:40

Váratlanul betörtek az izraeli parlament ülésére a Hamász által Gázában fogva tartott túszok családtagjai, és azonnali intézkedést követeltek hozzátartozóik szabadon bocsátása érdekében – írja az Euronews.

Több tucat kétségbeesett családtag tört be a pénzügyi bizottság ülésére a jeruzsálemi Knesszetben,

majd többen is azt kiabálták, hogy „nem fogtok itt ülni, amíg ők ott halnak meg!”

Az egyik nő három túszul ejtett családtagjának fényképét emelte fel, és azt mondta: „Csak egyet szeretnék élve visszakapni, háromból egyet!”

Más tüntetők pedig azt skandálták: „Engedjék el őket most, most, most!”

A lap közölte, hogy vasárnap este a Benjámin Netanjahu vezette kormány tehetetlensége miatt egyre ingerületebbé váló családtagok sátrat állítottak fel Jeruzsálemben, és elhatározták, hogy addig ott maradnak, amíg a kormány megállapodásra nem jut néhány túsz kiszabadításáról.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: AHMAD GHARABLI / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
id. Horváth József
2024. január 24. 08:54
Egy titkos szolgálat lényege a beépülés, a sőt ha lehet akkor kulcspozíciókba! Ne nézd le már ennyire a moszad-ot, hogy ne telítette volna Gázát ügynökökkel!? Íme egy bizonyíték; 50 nap bombázás után, a csapzott, elcsigázott, minimum poros terroristák helyett, frissen vasalt hamasz egyenruhába, jelmezbe bújtatott ügynökök adták át a kiszabadult túszok egy részét! A többi túsz is így fog kiszabadulni a hamasz-moszad-alegysége, biztonságos fogságából! A színjáték folytatódik!
alexandrosz-2
2024. január 22. 19:35
Nekem csak egy KV kell, míg a zsidó a zsidót gyilkolja! Hajrá! Mindent bele!
Mich99
2024. január 22. 14:01
A Hamász megüzente: elenged (valahány) túszt, ha ő lehet a győztes az összecsapásban és Izrael kivonul az összes "palesztinai területről"...
Mich99
2024. január 22. 13:57
Ezek odaadnák egész Izraelt a Hamásznak a rokonaikért... De ezek voltak azok, akik tüntettek Natanjahu ellen a terrorista támadás előtti is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!