Berobbant Oppenheimer – tarolt a film az idei Golden Globe-on

2024. január 08. 06:40

Az Oppenheimer nyerte a legjobb drámai film díját a 81. Golden Globe díjátadó gálán.

2024. január 08. 06:40
Oppenheimer

Az Oppenheimer nyerte a legjobb drámai film, a Szegény párák pedig a legjobb vígjáték vagy musical film díját a 81. Golden Globe díjátadó gálán, amelyet helyi idő szerint vasárnap este rendeztek meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben.

A televíziós mezőnyben az Utódlás lett a legjobb drámai sorozat, A mackó pedig a legjobb vígjáték sorozat díját szerezte meg. A legjobb korlátozott epizódszámú tévésorozat elismerését a Balhé című szériának ítélték oda.

Ezt is ajánljuk a témában

A Golden Globe idén először átadott, mozis kasszasikereket elismerő trófeáját a Warner Bros. Barbie című produkciója kapta, amelynek globális bevétele

meghaladta az 1,4 milliárd dollárt (484 milliárd forintot).

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: UIP-Duna Film

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2024. január 08. 23:27
Majd csinálunk mink nemzsidó NER-thrillert magyar színészóriásokkal, mint pl. Győzike, a Pataki Attis, meg a jócsaj Tóthgabi. Lesz benne Soros és Gyurcsány szál, Brüsszel ellen támadunk a vezénylő tábornok úr segedelmivel és a szíriuszi magyar ufókkal. Legyen benne harapós cápa meg Orbán alakú fodbalista is! Az lesz a címe, hogy Helóröfik, elkxrtuk a pozsonyi csatát, de majd most... Jó kis tress volna...
alexandrosz-2
2024. január 08. 18:11
Zsidó hazugságok egy hazug zsidóról, amit a hazug zsidó manipulátorok kaserolnak. Lapozzunk!
catalina11
2024. január 08. 18:10
Nyilván egy elbaszott szójáték ez.. gondolom te is tudod, hogy a Nagasakira ledobott plutónium alapú bomba az implóziós.. "berobbantásos" módszert használta." én a hollywoodi berobbantókra gondoltam...
I feel the earth move under my feet
2024. január 08. 18:04
"catalina11 2024. január 08. 14:04 Berobbant Oppenheimer – tarolt a film az idei Golden Globe-on" berobbant? Berobbantották..." Nyilván egy elbaszott szójáték ez.. gondolom te is tudod, hogy a Nagasakira ledobott plutónium alapú bomba az implóziós.. "berobbantásos" módszert használta. (az uránt használó Kisfiú meg az ágyú, vagy pisztoly módszer szerint működött... ami amúgy lényegesen egyszerűbb.. de több hasadóanyagot igénylő és mára gyakorlatilag "nyugdíjazott" megoldás volt)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!