Bayer Zsolt Charles Michelről, Verhofstadtról és Jourováról: „Szemét, szar, undorító gazember ez mind!”

2024. január 09. 21:18

„Ideje lesz eltakarítani az összeset az anyja... keservébe...” – fogalmazott az újságíró.

2024. január 09. 21:18
SPAIN - MEETING OF EUROPEAN POLITICAL COMMUNITY IN GRANADA ON OCTOBER 5TH

A reggel folyamán számoltunk be róla, hogy a Jog és Igazságosság nevű lengyel párt alelnöke szerint Charles Michel, az Európai Tanács elnöke személyesen akadályozná meg Magyarország soros elnökségét annak érdekében, hogy ne Orbán Viktor legyen az Európai Tanács ideiglenes vezetője az év második felében. 

Beata Szydlo szerint Michel személyesen javasolta, hogy egy megkérdőjelezhető és gyors szabálymódosítással akadályozzák meg Magyarország soros elnökségét az Európai Tanács élén. Az Európai Tanács jelenlegi elnöke már a lemondásakor arról beszélt arról beszélt, hogy „sok eszköz van Orbán Viktor elkerülésére, ha megvan hozzá a politikai akarat”. 

Ezt is ajánljuk a témában

A minap szólalt meg a témában többek között Petri Sarvamaa finn kereszténydemokrata EP-képviselő, aki bejelentette: petíciót indít, hogy hazánkat megfosszák szavazati jogától, ugyanis a politikus el akarja kerülni, hogy Magyarországnak döntéshozatali joga legyen az Európai Tanácsban. 

Ezt is ajánljuk a témában

Bayer Zsolt publicista kedden este blogján úgy kommentálta az ügyet, hogy „szemét, szar, undorító gazember ez mind. Charles Michel, Verhofstadt, Petri Sarvamaa, Vera Jourova, Daniel Freund, Manfred Weber – meg az összes többi”. 

Pont olyanok, mint a legrosszabb komcsik voltak, csak sokkal gyávábbak. Ideje lesz eltakarítani az összeset az anyja... keservébe...”

– írta Bayer.

Nyitókép: Union Europeenne / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2024. január 10. 19:10
belga? van olyan? mint a palesztin? no persze, akik belga kongóban éltek haltak, azok tudják kik a belgák. nos miért csodálkozunk? egy vérszívó fajzat. a hajdani belga kongó maga volt a földi pokol a xx. század elején. amit meg a belgák lumumbával tettek az pedig az ejropéer belga gyarmatosítók megbocsáthatatlan bűne! hogy a bocsánatkérésükről már ne is beszéljünk: patrice Lumumba gyermekei megkapták 1961-ben meggyilkolt édesapjuk egyetlen földi maradványát, egy aranyfogat. A fogat a belga külügyminisztérium ceremoniális fogadásainak helyszínén, a brüsszeli Egmont palotában egy világoskék dobozban adták át Lumumba leszármazottainak...
kobi40
2024. január 10. 12:50
Tipikus MSZMP-s , kommunista szakszervezetis módszer, amit áthoztak magukkal 90 után is. Emlékezzünk, az eredeti a Pedagógus Szakszervezet volt, majd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Azniskolákban létrejött tehát a PDSZ is ( anno Pokorni volt az elnök, vagy mifene). Nos, azt találták ki, hogy túl sok az iskolai és iskolán kívüli képviseletre két szakszervezeti csoport két elnöke, ezért megszavaztatták, hogy a kettő közül csak az egyik képviselje kifele az iskolát. Nyomásgyakorlás, bolsi tantónénik, tanárnénik, kisebbségben a PDSZ tagok. ( akkor még nem volt tudható, hogy Pokorni és a PDSZ szadesz-féle kommunista fosszília). Szóval a bolsi módszer örök.
urban63
2024. január 10. 08:03
"... ha megvan hozzá a politikai akarat", azaz ha megfelelő autokratikus politikai terror módszert találunk ki (újra)....
bill-murr
2024. január 10. 07:03 Szerkesztve
Nekem ilyen ket utleveles bel- pesti “ertelmiseg” ne mondja meg ki Magyar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!