Az emberek felveszik a harcot a globalista férgekkel

2024. január 09. 19:14

Több ezren csatlakoztak a német traktoros tüntetéshez.

2024. január 09. 19:14
Farmers' protests - Munich
Jim Ferguson
Jim Ferguson
X

„Óriási traktoros tüntetés söpör végig Németországon, több ezren csatlakoztak már a demonstrációhoz.

Az emberek felveszik a harcot a globalista férgekkel. A hazug mainstream sajtó nem hajlandó beszámolni az eseményekről, mert így próbálják meg kétségbeesetten megakadályozni, hogy a tiltakozások más országokba is felüssék fejüket.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Matthias Balk / DPA / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. január 10. 12:48
Talan ebredeznek a nemetek! Itt az ideje! Scholzék zselit nyomják, ki lesz a győztes?
robertdenyiro
2024. január 10. 10:46
Bizony, mélyen kussolnak a libnáci köpedék retkek. Összeszarták magukat. Síri csönd cnn, bbc és co. oldalakon. A szélsőbalos Guardian 2 napja leadott egy összefoglalót, hozzátéve az elmaradhatatlan szélsőjobbozós rettegését a mérsékelt centrista AfD-től. Az Al Jazeera közölt egy rövid képriportos cikket tegnap, de onnan gyaníthatóan nagyon kevés "nyugati" libnácika tájékozódik.
mandala-3
2024. január 10. 09:51
Nem tudom magyar gazdákat hívtak-e birkapörkölt főzésre. Az itthoni gazdatüntetésen ragyogó pörit főztek a Kossuth téren.
Majdmegmondom
2024. január 10. 06:55
Vajon miért nem a választófülkében vették fel a harcot? Talán nem tartana a béka segge alatt ma Németország... Amíg valóban nem történik ott valódi változás, egyetlen szavatokat sem hiszem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!