Arabul posztolt Emmanul Macron, egyből letámadták a kommentelők

2024. január 06. 07:54

„Valóban? Ön végülis melyik emirátus elnöke?” – tette fel a kérdést az egyik követője.

2024. január 06. 07:54

Egy videót posztolt a francia elnök X-csatornájára, amelyen az látható, ahogy repülőről dobják le a segélycsomagokat a Gázai övezetbe. „A humanitárius helyzet a Gázai övezetben továbbra is kritikus. Franciaország és Jordánia e nehéz körülmények között légi úton juttatott el humanitárius segélyt a lakosoknak és a mentésben dolgozóknak” – írta oldalán Macron arabul, amelyre több olyan reakció is érkezett, amelyre valószínűleg nem számított az elnök.

Palesztinának nincs szüksége a támogatásodra."

– írta az egyik kommentelő, majd egy másik a következő kérdést tette fel: „Valóban? Ön végülis melyik emirátus elnöke?”. Volt aki szerint „Macron a Hamász barátja”, egy másik hozzászóló pedig azt írta: 

Segítünk a 41 francia állampolgár gyilkosainak, akik francia túszokat tartanak fogva. 

A felszerelést a Hamasz azonnal lefoglalja és továbbértékesíti,hogy milliárdos vezetőit gazdagítsák, akik luxusban élnek Dohában, távol a harcoktól.”

Nyitókép: AFP, Johanna Geron / POOL

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2024. január 06. 10:58
Azoknak a férgeknek max. gumi óvszert, semmi egyebet nem szabad adni!
Kybon
2024. január 06. 10:06
Ha a franciáknál bármiért megbillenne a jólét, tévé nélkül is be van készletezve a jó szórakozás lehetősége...
zakar zoltán béla
2024. január 06. 09:53
Használt gatya eladó, mosatlanul olcsóbb.
Bp1964
2024. január 06. 09:25
Macron, mint sok más francia politikus, elárulta és eladta Franciaországot a globalista fasiszta hatalomnak Washingtonban és bérenceinek Brüsszelben. Egyetlen szavát sem szabad elhinni, legfeljebb csak amikor arabul nyalja az északafrikai muzlim bevándorlók seggét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!