A magyar diákok miatt mentek neki Von der Leyennek

2024. január 03. 10:03

A Szlovén Demokrata Párt egyik politikusa szerint az Európai Bizottság visszaél a hatalmával, a magyar diákok kizárása az Erasmus-programból pedig abszolút elfogadhatatlan.

2024. január 03. 10:03
VON DER LEYEN, Ursula

Az Európai Bizottság a jobboldali kormányok megbüntetésével visszaél a jogállamisággal kapcsolatos szabályokkal, miközben figyelmen kívül hagyta a baloldali kormányok által elkövetett mulasztásokat, elsősorban Máltán és Szlovákiában – jelentette ki a Nova24-nek adott interjújában Milan Zver. Erről a kettős mércéről beszélt korábban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is.

Ezt is ajánljuk a témában

A Szlovén Demokrata Párt (SDS) képviselője úgy véli, abszolút elfogadhatatlan, hogy az Orbán-kormány megbüntetésével a magyar fiatalokat károsítja meg az Ursula Von der Leyen által vezetett EB.

A politikus állítja,

a magyar diákok Erasmus-programból való kizárása az Európai Unió látványos hibáinak egyike, és ő mindent megtett a döntés ellen.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. január 04. 08:02 Szerkesztve
Én csípem az öreg picsát eddig 1.000.000 ukrán katona halt meg a tevékenysége folytán. Azóta nem sajnálom az ukránokat amióta megerőszakolták anyósomat és elvitték nagyapám zsebóráját. Hát ez kellett nekik! már csak 39.000.000 ukránt kell eltenni lábalól, aztán jöhet a 150.000.000 amerikai akik lebombázták a Szabolcs utcai házunkat. Ahogy Kuncze Gábor az ÁVH tanító mestere mondta: Hagy hulljon a férgese! Persze ha a kínaiak nem igyekeznek, a kábítószer előbb fog végezni az amerikaiakkal.
Krupp Skya
2024. január 04. 07:53
"Figyu, Orbán is a hanyatló nyugatra küldte a gyerekit tanulni. Csak titeket akar még tovább hülyíteni." Trash5 Szerintem is jól látjátok ezt az ÁVH-nál, azt is jól láttátok, hogy el kell venni a magyarok földjét, meg hogy egymást is akasztottátok, csak hamar abba hagytátok. .:)
orokkuruc-2
2024. január 04. 07:39
és ez a rohadt patkányszuka és merkelné alatt senki nem gyújt rőzsét. Annyira megnézném pedig!
trash5
2024. január 04. 06:04
@Janika50: "Tudom, a diák korban lévők nem úgy értékelik mint magam," Figyu, Orbán is a hanyatló nyugatra küldte a gyerekit tanulni. Csak titeket akar még tovább hülyíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!