Zelenszkij végre elárulta, hogy mi lehet a kulcsa a háború „igazságos befejezésének”

2023. december 24. 07:51

Az ukrán elnök köszönetet mondott minden olyan partnerének, aki már most segít nekik ebben.

2023. december 24. 07:51
Zelenszkij egy F-16-osban

Az ukrán elnök szerint az Oroszországgal vívott háború tisztességes lezárásának egyik kulcsa, hogy

Ukrajna képes legyen lelőni az orosz vadászgépeket

– olvasható az RBK Ukrajna cikkében. „Ezen a héten ismét bebizonyosodott, hogy mennyire hatékony a légpajzsunk megerősítése, és nem csak a városok és falvak védelmében az orosz drónok és rakéták ellen, hanem a frontvonalban is” – hangsúlyozta az ukrán elnök, aki szerint 

a háború befejezésének egyik kulcsa az orosz Szu-34-esek lelövésének képessége.

„Az orosz vadászgépek lelövésének képessége az egyik kulcsa a háború befejezésének, az igazságos befejezésnek. Egyúttal köszönetet mondok minden olyan partnernek, aki már most is segít nekünk ebben, és aki készül a megfelelő lépések megtételére a jövő évi támogatásban” – tette hozzá Zelenszkij.

Nyitókép: Sergei GAPON / AFP

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KötőDániell
2023. december 25. 21:52
A már titokban leszállitott és hangárban összeszerelt F16 sokat egy kinzsállal az orosz megsemmisítette, a kijevi erdőségben elrejtett főparancsnokság lebombázása és a sok NATO katonák lengyelországi ápolása miért nem hír?
alexandrosz-2
2023. december 25. 13:02 Szerkesztve
Az lehet az igazságos befejezése, ha a bandádat a náci cimboráitokkal együtt fellógatják a kijevi, harkovi, ilyvói, munkácsi, ungvári fákra te aljas zsidó bunkergoblin!
453682
2023. december 24. 17:24
Beteg ez az ember. De az összes a bildes faxszopók sem különbek akik putyin mingyá' megtámadja Európát", "a szankciók működnek" mantrát nyomják éjjel-nappal.
alenka
2023. december 24. 15:51
Lazarviktor nagyon kedves, kívánok neki, szeretteinek , itt minden jó , józan, nemeslelkű ,igazságos, gazdaglelkű, megbocsátó, szavahihető embernek boldog és békés ünnepeket .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!