Zelenszkij: Ne kelljen telefonálgatnom, nyomást gyakorolnom!

2023. december 02. 18:11

Az ukrán elnök azt is elmondta, szerinte mi lehet majd fordulópont a háborúban.

2023. december 02. 18:11

„A nyilvánvalóan nem demokratikus oroszországi választások eredményeként, amelyeket márciusban tartanak, Vlagyimir Putyin végleg elveszíti legitimitását, mint legitim államfő. Ez fordulópont lehet a háborúban” – közölte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Associated Pressnek adott interjújában. 

Az ukrán elnök szerint a nyugati világnak Kijev emlékeztetői nélkül is meg kellene értenie, hogy nem szükséges elismerni az orosz választásokat, hiszen azok nem demokratikusak.

Nagyon szeretném, ha a nyugati világ ezt maga is megértené. Hogy ne kelljen telefonálgatnom, nyomást gyakorolnom.

Nekem úgy tűnik, hogy a világ már megértette mindezt, mindazok után, amit Oroszország a világban és Ukrajnában okozott” – mondta Zelenszkij az Unian beszámolója szerint.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. december 04. 15:09
vilagcsaszar megint lebaszott mindenkit, szippantott egy kis kokot es elaludt
Csigorin
2023. december 04. 15:09
ujat tanultunk a demokracia profetaitol: ahol valasztasok vannak az diktatura, demokraciaban nincs szukseg ilyen uri huncutsagokra.
Horst_Tappert
2023. december 04. 10:20
"nem szükséges elismerni az orosz választásokat, hiszen azok nem demokratikusak" Jaja, csak azt ismerjük el demokratikusnak, hogy te nem tartasz választásokat és betiltod az ellenzéket. Qrvaanyád.
Nasi12
2023. december 04. 09:41
Unja szegény jámbor, hogy ö télen, nyáron örökkön örökké feketében járjon. (A csókai csóka).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!