Szánthó Miklós: Bátornak kell lenni a woke-őrülettel szemben

2023. december 27. 21:15

Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint a magyar jobboldal fogja megvalósítani a liberálisok legrosszabb rémálmát.

2023. december 27. 21:15

Nagyinterjút adott az Alapjogokért Központ főigazgatója az amerikai FOX News Radio-nak a magyar konzervativizmusról, hazánk migrációs politikájának sikereiről, a határvédelemről, valamint arról, hogyan küzd Brüsszel föderatív tervei ellen a magyar jobboldal, és miért veszélyes, hogy a nyugat-európai elitek szemet hunynak a migráció fölött az illegális bevándorlók szavazataiért cserébe.

A világ körülöttünk megőrült és a Woke felé fordult”

– mondta Szánthó Miklós karácsonykor Amerika egyik legnagyobb rádiójának főműsoridejében. A beszélgetésben kiemelte, hogy „Magyarországot, a magyar konzervatív forradalmat az teszi különlegessé, hogy mi még mindig ragaszkodunk a józan észhez, az Isten, haza, család hármasegység értékeihez.”

A közkeletű vádakkal szemben a főigazgató úgy fogalmazott, „természetesen a Nyugat részei vagyunk, csak mi normálisak maradtunk.” Ennek jegyében Magyarországon „megvédjük zsidó-keresztyén örökségünket, kiállunk a nemzeti identitás és az állami szuverenitás mellett, és természetesen próbáljuk megvédeni a gyermekeket és a családokat a gender-őrülettől.”

Szánthó szerint a legfontosabb kérdés vagy küzdelem az, amit manapság a brüsszeli „deep state” ellen vívunk a szuverenitásunkért: „Önöknek is megvan a mélyállamuk Washingtonban és a szövetségi kormányban, nekünk is megvan a sajátunk Brüsszelben, az Európai Unióban” – vont párhuzamot a washingtoni és a brüsszeli bürokrácia között. Rámutatott arra, hogy

a brüsszeliták elszakadtak az Európai Unió alapítóinak elképzeléseitől

és egy politikai uniót akarnak létrehozni, amely egyre több és több hatáskört akar elvonni a tagállamoktól, és le akarja rombolni azok szuverenitását. Azonban ennek ellenére sem akarjuk elhagyni az Uniót, mint a britek: „mi el akarjuk foglalni Brüsszelt” – fogalmazott.

Szánthó Miklós a műsorban azt is elmondta, hogy a határvédelem az illegális migráció és az antiszemitizmus terjedése elleni biztosíték is egyben. Kifejtette, a nyugat-európai elitek azért megengedőek a migrációval, mert vegyes etnikumú államokat akarnak „a portugáloktól Litvániáig”, és szavazatot remélnek az általuk beengedett bevándorlóktól.

A főigazgató a progresszívekkel szemben bevethető ellenszert abban látja, ha a jobboldali, nemzeti érzelmű emberek nem maradnak csendben, hiszen az egész magyar történetnek az a tanulsága, hogy bátorság kell ahhoz, hogy fellépjünk a woke hangos őrületével szemben: „Bátornak kell lenni és nem szabad hallgatni, mert pontosan ezt akarja elérni a progresszív ideológia és ez a haladó totalitárius magatartás” – hangsúlyozta, és hozzátette, hogy

a magyar jobboldal a motorja kíván lenni annak, hogy megvalósuljon a liberálisok rémálma

és a józan ész visszakerüljön a politikában az őt megillető helyére.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 28. 17:39
Ugyan,Miklós,a gazdád őrült meg,az Únió szégyene lett.🤮
Latrina
2023. december 28. 10:34
akkor kéne ennek a f*sznak bátornak lennie, amikor a Telex kérdez tőle valamit.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. december 28. 08:53
Szántó is neokonzervatív cionista, aki azokat ajnározza, akiknek az úgynevezett "woke" köszönhető
Kovács Ubul
2023. december 28. 08:03
"Legyetek bátorak!" - prof. dr. Lölö
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!