Semmi különös, csak egy újabb divatbemutató egy magassarkúban, szoknyában pózoló szakállas férfival

2023. december 05. 08:42

Van kérdés?

2023. december 05. 08:42

Az ötmillió követővel rendelkező enews TikTok-oldalán bukkant föl a 

menetrendszerű divatbemutató egy szakállas, apró női táskát szorongató, ki tudja, milyen tekintetű, gondosan sminkelt, magassarkúban topogó, szoknyában tipegő szakállas férfival.

Mindenki vonja le a neki tetsző következtetéseket. Aki amúgy egy híres énekes, Sam Smith. Ő volt az, aki elkövette a Spectre című James Bond film főcímdalát. Azt se kellett volna, viszont akkor még férfi ruhákat hordott.

Nyitókép: TikTok


 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. december 10. 17:34
Szuper... Aki így kiszolgáltatja magát, azt ütni kell mint a vasat! Amíg meleg......mert elfutni sem tud a topánkában.
Syr Wullam
2023. december 05. 22:10
He's da shit. :-)
pragmatika
2023. december 05. 18:12
Valaki világosítson már fel, hogy egy női szerepben aktív buzi, egyáltalán hordhat e szakállt ? Vagy csak bohóckodik ez a kretén sz.r. kifogyott a zenei ötleteiből, (már nem tud nyivákolni) aztán ilyen megélhetési buzi lett ? Azért azt bírtam volna, ha eltaknyol abban a cipőben. Az a magasság már elég veszélyes :-). Arról sem hallani, hogy van e egyáltalán "pasija" , vagy csak megjátssza magát.
KBA98
2023. december 05. 17:12
Ha azt mondom, hogy undorító, férfiként soha nem lehet rá se pillantani, röhej! Milyen pasi az, aki képes ennyire le aljasodni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!