Poroltóval oltotta el a hanukai gyertyákat egy lengyel képviselő a parlamentben (VIDEÓ)

2023. december 12. 18:24

Félbe is szakították az ülést miatta.

2023. december 12. 18:24
null

Nem mindennapi jelenet játszódott le a lengyel parlamentben kedden: Grzegorz Braun, a Szabadság és Függetlenség Konföderáció nevű radikális párt elnöke egy poroltóval oltotta el a Szejmben felállított hanukai gyertyákat. 

A zsidó ünnep miatt kitett menórát, benne a gyertyákkal kedden délután vette célba Braun, az esetről pedig videó is készült. A jelentések szerint rövid időre félbe is kellett szakítani a parlament ülését miatta. A képviselő egyelőre nem indokolta meg tettét. 

 

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 16. 13:05
Ha az én ruhám tette volna tönkre, tuti kiverem a fogát a malacpofának.
Trüpéma
2023. december 14. 07:32
Braun néven a lengyel nép nevében! Már sokszor elmondtam egyébként, hogy a hanuka nekünk, keresztényeknek is ünnep, hiszen nélküle - a csoda, és az előtte való szabadítás nélkül - nehezen olvasnánk ma Újszövetséget. Tehát ezt is Istennek köszönhetjük.
egonsamu
2023. december 13. 22:34
A klimát akarta megvédeni a káros égéstermékektöl. Bátor cselekedet. Vajon mit keres egy zsidó vallási jelkép egy parlamentben?
MaBaker
2023. december 13. 09:19
riszpekt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!