Podoljak csúnyán elszabadult: „Az európai államok teljes mozgósítására van szükség!”

2023. december 12. 17:50

Donald Tusk megválasztásával bátorodott fel Zelenszkij tanácsadója.

2023. december 12. 17:50
null

Mihajlo Podoljak X-en tett közzé bejegyzést, amelyben kijelentette, hogy szerinte Donald Tusk jól látja Ukrajna helyzetét. Majd úgy fogalmazott:

„az európai államok teljes mozgósítására van szükség, hogy katonailag támogassák Ukrajnát,

amely folyamatosan védelmezi magát és a nemzetközi törvényeket”. Szerinte „itt és most” kell mobilizálni ezen országok minden erőforrását (!), hogy megállítsák Oroszországot. Hogy pontosan mit ért egyébként a teljes mobilizáció alatt, arra a bejegyzésében nem tért ki. 

Nyitókép: Emin Sansar / Anadolu Agency / AFP

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intel
2023. december 13. 06:10
Az vajon miért van, hogy Máltától Norvégiáig és Albániától Londonig (Brexit dacára) minden európai ország és város hasonló alapelvek mentén kívánja szervezni az életét, csak és kizárólag Magyarország mutat egyfajta dölyfös és különc modort? Ez nem lenne különösebben érdekes ha közben nem hangoztatná ez az ország, hogy milyen nagyon európai már 1000 éve. Úgy tűnik ebben van a félreértés oka. Ha egy ország minden aktuális európai standardot megtagad akkor az jelenleg nyilván nem egy európai ország hiszen az európaiságnak a földrajzi elhelyezkedésen túli meghatározói is vannak. Természetesen elvi lehetőség az is, hogy az összes többi ország által követett standardok valamilyen aberrációt képeznek és kizárólag Magyarország képviseli az "igazi" európaiságot. Ennek azonban semmilyen bizonyítéka fordítva viszont sajnos annál inkább.
hunok99
2023. december 13. 06:05
Aha.....ti naci meg a muszlim horda europa szamara a veg.....maradjatok a pixatokon ahol vagytok, mert veletek csak rosszabb jovo var rank!!!
békalepcse2.0
2023. december 13. 04:57
Ez a podolják egy rinyagép. Régebben szinte sírva mondta, ha nem kapunk segítséget minket meg fognak ölni!... most is ez a rinyálás megy tőle, haljon meg más őérte és azonnal menjen mindenki megvédeni a seggét. Nem jött még rá, a háborúban nagy kaszával arat a halál, csak őt ne bántsák. Igen nagy élvezettel kísérném a bitó alá, látni azt amikor egy gerinctelen féreg lépni sem bír a félelemtől.
békalepcse2.0
2023. december 13. 04:50
Mondom én, a zostoba polákok már mennek is a frontra, meghalni a legnagyobb ellenségükért. Ez tuskó hajlik is a szóra, hogy feláldozza a legkiválóbb katonáit, de mi marad a németek ellen? Azok is éhesek, vissza akarják kapni a keleten elvesztett területeiket. Az orkránok pedig ha keleten vesztenek simán nyomulnak majd nyugat felé, elvégre akkorra már a lengyel hadsereg kivérzett és szabad a pálya...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!