Olyat jelentettek be az ukránok, aminek sokan nem örülnek majd Moszkvában

2023. december 19. 20:43

Ha ez kikerül a harcmezőre, komoly hatása lesz.

2023. december 19. 20:43
Members Of The Siberian Battalion Of The International Legion Of The Armed Forces Of Ukraine During Military Exercises

Ivan Havriljuk ukrán védelmi miniszter-helyettes kedden jelentette be, hogy a lövedékhiány kompenzálása érdekében Ukrajna növeli a kamikaze drónok gyártását, emellett a szovjet időkben kifejlesztett lőszerek valamennyi típusából is többet készülnek előállítani. 

A legtöbb nyugati rendszer, amelyet Ukrajna kapott a partnerektől, ezektől eltérő kaliberű lövedékeket használ, ami miatt Ukrajna a nyugati cégekkel együtt ilyenek gyártását is tervezi a területén”

– tette hozzá a miniszterhelyettes. 

Olekszandr Szirszkij, az ukrán szárazföldi erők parancsnoka a Telegramon arról tájékoztatott, hogy az orosz csapatok új, erőteljes offenzívát indítottak, és településeket foglalnak el Donyeck és Harkiv megyékben. Szavai szerint az orosz előrenyomulás főként Kupjanszk, Liman és Bahmut városok irányában jól érzékelhető. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HZ72
2023. december 21. 15:58
Barátom te akkora hülye vagy, hogy a fal adja a másikat.
alexandrosz-2
2023. december 21. 09:34
Szar hohol zsidó propaganda. Hazug is, aljas is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó, meg a hohol.
powerage
2023. december 20. 17:15
Nincs elég lőszer meg fegyver, úgyhogy az ukránok bejelentették, hogy - nem hiszitek el bazmeg - többet fognak gyártani!!!! Hogy ez eddig nem jutott eszükbe! Kíváncsian várom Bendarzsevszkij Anton elemzését erről a briliáns új ötletről, amely alapjaiban fogja megfordítani a háború menetét.
ottoka-0
2023. december 20. 13:05
Orbán álláspontja nem változik, csak azért mert ide vonszolja magát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!